2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 99 پست

اگر منتظر پسری هستی که مادرش دخالت نکنه یا باید کلا ازدواج نکنی یا باید با یه پسر یتیم ازدواج کنی. مادر نامزد قبلیتم که دخالت نمیکرد نامزذیت بهم خورد دنبال مشکل جای دیگه باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه واسه خرید دوتایی نرفتین؟

نه مادرش و‌خواهرش هم اومدن

دیگه کیف و کفش و کت خریدیم تو همش اذیتم کرد نامزدم هم گفت مامان دستتون درد نکنه دیگه نیوفتبن زحمت خودمون سر حوصله میریم.باید ایشون انتخاب کنه که با هم میزیم و‌میخریم

واونش نامزدت له کارای مامانش چی بود اگر پشتت بود و جلوی مامانش دراومد باهاش تا کنید صحبت کنید اما اگر ساکت مونده وای احترام بزرگ تر و فلان و و اصلا لاور نکرده مامانش زنگ زده به شما اینارو گفته که بسپار به بابات شاید اینکارم که بابات کرده جور بشه خیلی مامانش خودشو جمع کنه 

والله منم یه خاستگار داشتم پسره خیلی من و دوس داشت و پسندیده بود ولی مادرش از اون عوضیا بود مه پسره زو میدوشید نمیخواست گاو شیرده اش حالا حالا از دستش بره چند بار یه رفتارایی کرد که منم زنگ زدم کنسل کردم پسرم دیگه پیگیر نشد پس حتما کار درستی بوده چون واقعا نمیزارن زندگی کنی حواست باشه

کار درستی می کنه.فردا روز هم انقدر دخالت می کنه که یه روز خوش واسه اسی نمی ذاره.نمی ذاره نفس بکشه.خی ...

اهان نمیدونم شاید هم کار خوبی میکنه به قول شما من بودم مهم شوهرم بود

نمیشه بالاخره تو همه زندگیا ی مشکلی هست باید مدیریت کرد. اولش اینجورین مادرشوهرها بعد بهتر میشن.

والا مادرشوهر من که فرشته بود از دوماه بعد ازدواج خونمو تو شیشه کرد

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
به خدا کار درستی می کنی.کاش من هم عقل تو رو داشتم.کاش بابای منم به جای اخم و قهر و دعوا می نشست باها ...

هعیییی خدا براش نسازه ما همو دوست داریم 

الان پشتمه نامزدم ولی بالاخره مادرش با این همه کرم بعدا مشکل ساز میشه