2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 99 پست
سر یه کیف کلی بهم تیکه انداخت‌نزاشت به انتخاب من بخریم به انتخاب اون خریدیم من دوسش نداشتم نامزدم فه ...

ببین حس میکنم نامزدت نزاره مادرش دخالت کنه چون میگی رفته اون کیفی که دوست داشتی رو گرفته اگر مامانی بود نمیرفت 

ولی خب این مادرشوهر زندگی رو زهرمارت میکنه 

خب توم جوابشو محترمانه میدادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعیییی خدا براش نسازه ما همو دوست داریم الان پشتمه نامزدم ولی بالاخره مادرش با این همه کرم بعدا مشکل ...

عزیزم شوهر منم اوایل که نامزد بودیم می گفت مادرم خودخواهه تو کار نداشته باش تو با من ازدواج کردی غمت نباشه و...اما تا ازدواج کردیم با مادرش متحد شدن علیه شکستن من.انقدر اذیتم کردن که حد نداره.با اینکه راه دور بودیم از تلفناش در امان نبودم میرفتیم شهرمون مینشست زیر پای شوهرم از اول سفرمون دعوا داشتیم تا یک ماه بعد از برگشتمون.یعنی می تونم بشین ساعتها واست بنویسم.همین الان تو ذهنم مرور شد درد معده ام شروع شد.از دستشون آسم گرفتم

خودش خیلی خوبه پدرش خواهرش مادرش فقط اذیت میکنه جالبه ما نه دوست بودیم نه خاطر خواه هم که مثلا مادرش ...

عزیزم خودشم ذات و زنش و تربیتیش با خواهر و مادرش فرقی نداره 

دو سال اول زندگی میگه باشه تو درست میگی بعدش مادر و خواهرش و خودش دست به یکی میشن دمار از روزگارت در میارن 

مادر شوهر اگه دختر پیغمبر هم باشه آخر یک جوری تیکه و طعنشو میندازه

اگر منتظر پسری هستی که مادرش دخالت نکنه یا باید کلا ازدواج نکنی یا باید با یه پسر یتیم ازدواج کنی. م ...

اره اون که کلا مشکل داشت

بعد اون بعد عقد مادرش خیلی دخالت میکرد بدیش این بود کلا به حرف مادرش بود کامل پشت سرمون میرفت حرف میزد 

قیل عقدم به حرف مادرش بود فقط قبل عقد مادرش خوب رفتار کرد تا عقد کنیم

میتوانستی سیاست مندانه تر عمل کنی اینجوری اول از هنه نادر سوهرت را با خودت رو دنده لج انداختی این وص ...

دقبلا منم میگم بد شد

پدرم میگه کار نداشته باش ما که مستقیم نمیگیم چیه فقط میخوام بهشون بفهمونم که ار دخترم سیر نشدم و اصراری به این وصلت نداریم یا خودشونو جمع و جور میکنن یا هم تمومش میکنیم 

واونش نامزدت له کارای مامانش چی بود اگر پشتت بود و جلوی مامانش دراومد باهاش تا کنید صحبت کنید اما اگ ...

نه نامزدم پشتم بود همش 

اما میترسم این دخالت بد بشه

پدرم میگه چون من یه بار عقد داشتم جدا شدم الان با خودشون فکر میکنن که تو از پسرشون پایین تری باید بهشون بفهمونم که من از دخترم سیر نبستم و بفهمه باید منتت هم داشته باشه

سر یه کیف کلی بهم تیکه انداخت‌نزاشت به انتخاب من بخریم به انتخاب اون خریدیم من دوسش نداشتم نامزدم فه ...

اگر قرار شد باهاش ادامه بدی باید با سیاست باشی باید اماده جنگیدن باشی و پاشو از زندگیت ببری.

پس هنوز نه خودت و نه مادرت تو موقعیتش قرار نگرفتین ، شما اگه یه نفرو پیدا کردین گفت خودم یا مادر شوه ...

حتی مادربزرگمم این شکلی نبود میرفت خونه عروساش براشون کار میکرد و چقدر دوستشون داشت 

کلا ادمایی نیستیم دخالت کنیم

ب موقع درست ترین تصمیمو گرفتیدست باباتم ببوسحتی اگ دوباره رابطتون درست شه همیشه یادشون میمونه ک ی پد ...

بآبلیمو همینو مبگه 

میگه چون تو یه بار تو عقد چدا شدی حتما مادرش فکر میکنه ما از خدامونه این وصلت سر بگیره بزار بفهمه که از این خبرا نیست 

دقیقا نه اصلا گوش نمیده خودش چادری نیستم به من گفت چادر بپوشم نامزدم گفت من همینجوری دیدم و پسندیدم ...

خب پس نامزدیتو بهم نزن پسره انگار خوبه 

هر وقتم زیاد مادر شوهرت تند رفت محترمانه جوابشو بده نزار فک کنه زبون نداری هرچی خواست بگه

نه نامزدم پشتم بود همش اما میترسم این دخالت بد بشهپدرم میگه چون من یه بار عقد داشتم جدا شدم الان با ...

اره با بابات صحبت کن بگو فعلا فقط حرفارو بزنه بعد ببین رفتارا چطوره قطعا بد نگاه کردن رو داره ولی هیچ وقت پیشش خودتو پاببن نگیر و وقتی بد نگات کرد یه حالت مظلوم و گبج نگاش نکن بدتر با اخم و بالا بودن بهش نگاه کن تا خودشو جمع کنه البته نه جلو نامزدت