2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک عشق اول اون خانوم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۵ سالمه و باور کن این جمله رو زندگی کردم

حرف تون درسته ولی عشق یه نوع بیماریه نمیدونم چیه اجتناب ناپذیره یعنی آدم با عقلش همه چی میدونه میدونه طرف به درد نمیخوره  ولی دلش اونو به سمت اون میکشه تنها زمانی دلت راضی میشه ک بری با طرف زندگی کنی تا خوب عذابت بفهمی دلت قبول کنه از راه دور عشق زیباس

من 13. 14 سالن بود از پسر همسایمون خوشم میومد و میگغتم عاشقشم اما الان ازدواج کردم و اصلا اونو دوست ندارم فراموشش کردم از همون اول و معیار های منو نداشت اصلا دلم نمیخواد اسمشو بزارم عشق اول چون شوهرم عشق اول و آخرمه حس میکنم از رو بچگی بوده ک قطعا همین طوره 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

حرف تون درسته ولی عشق یه نوع بیماریه نمیدونم چیه اجتناب ناپذیره یعنی آدم با عقلش همه چی میدونه میدون ...

اگه تاپیک های من رو بخونید

متوجه میشید که من خودمم درگیر همچین داستانی بودم

ولی خب یه جاهایی باید قلبت رو زیر پا بذاری

آهنگ بود باواعشق هم ینی کشک چ اول و چ آخرینش

میدانم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

حرف تون درسته ولی عشق یه نوع بیماریه نمیدونم چیه اجتناب ناپذیره یعنی آدم با عقلش همه چی میدونه میدون ...

دقیقا 

از نظر علمی عشق یه چیز مثل اعتیاده و مغز رو در حد اعتیاد درگیر می‌کنه ،طرف می‌دونه اشتباهه حتی اون خانم هم ازدواج کرده بود و زندگی تشکیل داده بود یعنی عاقلانه رفتار کرده بود ولی مثل معتادی که پس از مدتها مواد رو میبینن

و همچنین مغز به کارایی که ناتمام موندن بیشتر درگیر میشه اگه ازدواج کرده بودن اینقدر درگیری نمی‌خوند

وگرنه هر آدمی می‌دونه کسی که دوستت ندارم و رعایت کرده آدم مناسبی نیست نیاز به نصیحت نداره

ولی آدم یه سادگی خاصی داره

چون بچه س تجربه ندارع با یه  لبخند می‌ره رو ابرا .فکر می‌کنه این همون شاهزاده یا سوار بر اسبه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دقیقا از نظر علمی عشق یه چیز مثل اعتیاده و مغز رو در حد اعتیاد درگیر می‌کنه ،طرف می‌دونه اشتباهه حتی ...

دقیقا من خودم درگیری یه عشقی بودم ک خودم از طرف تنفر داشتم ولی هنوزم ک اون شهر میرم انگار مغزم میگه بهش زنگ بزن هنوزم کنار دریا ک میرم ک انگار مغزم میخاد زنگش بزنه بگه بیا کنار دریا قدم بزنیم با این حال ک طرف اصلنم آدم خوبی  نبود