2777
2789
عنوان

من‌موقع زایمان تنهام چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5209 بازدید | 222 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنها بودم اونم سزارین روز اول که پرستاران بیمارستان کمک کردن بعدم اومدم خونه شوهرم برام کاچی و جوجه پخت دیگه با استامینوفن و شیاف دیکلوفناک استفاده می‌کردم و کارای بچه رو میکردم

من‌مامانم موقع دخترم‌اومد انقد منت گذاشت بابام هم همش منت میکرد چرا مادرت نمیاد آخر دعواشد برگشت رفت

مادر ادمم منت بذاره که هیچی دیگه ،بعد من میگم مادرشوهرم چرا ادا در میاره همش ،ای بابا .... امیدوارم به خوبی مراحل زایمانت بگذره 

منم تنهام نمیدونم چیکارکنم فقط شستن بچه برام سخته میترسم بلندش کنم ...مادرم که مریضه بقیه همه منت میزارن به هم پاس میدن بیشتر اعصاب ادم خورد میشه .....این فکرا داغونم کرده ۴ماهه هستم فعلا

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر ادمم منت بذاره که هیچی دیگه ،بعد من میگم مادرشوهرم چرا ادا در میاره همش ،ای بابا .... امیدوارم ...

پوشک بچه رو هم پرسنارا عوض میکنن؟

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا و ابدا اینجوری نمیتونی . بچه ۹ ساله چه جوری کمک به حال تو باشه روی روحیه اش و روابطش با نوزاد ، ...

چرا عزیزم میشه ناجارباشی مجبورباشی نیروت چندبرابر میشع منم عمل شدم و دست تنها ازقبل کارامو کردم

کی گفته فرقی نداره کاری نمیکنن

من زايمان سوممه عزيزم دفعه هاي پيشم همين بود همراهم عملا هيچ كاري نكرد

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است.