2777
2789
عنوان

من‌موقع زایمان تنهام چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5209 بازدید | 222 پست
جون خودت اسی جان اصفهانی بگو بیام کمکت مثل خواهر بدون پول و هیچ چشم داشتی کمکت میکنم تو بیمارستان فق ...

دعا میکنم هرچی از خدا میخای بهت بده عزیزم.ن اونجا نیستم.

برام دعا کن

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما پرستار بگیریا سهل انگاری نکنیایه خانمی همراه نداشت بعد زایمان از تخت خودش خم شده بود از تخت بچه ...

اره باید برا اونجاهم یکی بگیرم 

سلام عزيزم منم تنهام با اين تفاوت كه سزارين سومم هست.برادرم مريضي خيلي سختي داره و مامانم فقط دوسه س ...

اره واقعا فقط فکرش اذیتم میکنه.

برا همین از الان ی دفتر دارم مینویسم چیکار کنم.

شاید همون موقع گریه کنم.ولی میدونم حالم بهتره.

منم تنها بودم اونم سزارین روز اول که پرستاران بیمارستان کمک کردن بعدم اومدم خونه شوهرم برام کاچی و ج ...

عزیزم

خدا به ادم‌توانایی هم‌میده.منم امیدوار شدم

مادر ادمم منت بذاره که هیچی دیگه ،بعد من میگم مادرشوهرم چرا ادا در میاره همش ،ای بابا .... امیدوارم ...

تو اگر بدونی رفتارهاشونو بخدا از مادر و فرزندی سیر میشی

منم تنهام نمیدونم چیکارکنم فقط شستن بچه برام سخته میترسم بلندش کنم ...مادرم که مریضه بقیه همه منت می ...

منم تا الان هرروز و شب ب این موضوع تنها بودنم فکر کردم

خیلی سخته

لوازم فریزری تو اماده کنخونتم ارام ارام با کمک بچت و شوهرت مرتب کن ک بعدش زیاد کار نداشته باشی. همسا ...

در اون حد دوستم‌میاد.گف هرموقع بیکارشدم میام.ولی من‌همش میترسم.تاحالا تو این موقعیت تنها نبودم

انشاالله که طبیعی باشه زایمانت ،بعد بیمارستان میتونی خودت کارات و بکنی،از قبل خونتو تمیز اساسی کن اروم اروم که بهت فشار نیاد،شیرینی و میوه ات ماده باشه،ظروف پذیرایی دستمال کشیده باشه و اماده،خودت همه کارت و میتونی بکنی ولی وقتی مهمون اومد خودت و فرز نشون نده چشمت میزنن ،وسایل پذیرایی رو اپن باشه که خود مهمونات کمک بدن برای پذیرایی

یا عماد و من لا عماد و له  

من دو سه دست لباس نوزادی گرفته بودم ،شلوار مخمل و کلاه گرهی و پارچه بردی زیرش ،و تشک تعویض و سرویس خواب و.... برای خودتم نوار بهداشتی و مواد کاچی و گوشت گوسفندی برای گوشت شیشه درست کنین،حتما کاچی و گوشت تو شیشه روزای اول بخور عین سرم تقویتی سرحال و سرپات میکنه

یا عماد و من لا عماد و له