میترسه که تو توالت پی پی کنه نباید بهش زور گفت چون ممکنه یبوست بگیرهبچه اولم اینطوری نبود و زود مستق ...
شروع کن، زود یاد میگیره تو سه سالگی،برا مدفوع یکم حوصله باید بخرج بدی،اگر یبوست داره درمان کن، اگر ترس داره از توالت براش داستان بگو من برا پسرم نقاشی کشیدم گفتم این مامان پی پی این بابا پی پی 🤣اینم بچه شون ببین باید بفرستیش بره پیش مامان باباش،بعد که میرفت دسشویی و میشست شون بابای میکرد باهاشون 🤣یوقتایی هم لج میکرد نمیرفت دسشویی میگفت پوشک کن، پوشکاشو جمع کردم گفتم دیگه به ما نمیفروشن همینکه میدیدم میخواد مدفوع کنه بهش هشدار میدادم بره دسشویی،یکم شلوارش کثیف میشد ولی میرفت تا دیگه بهش گفتم اگر لباست کثیف بشه جریمه میشی، دیگه راه افتاد،ولی همه ی اینا بعد از این بود که مطمئن شدم از توالت نمیترسه و یبوست نداره و فقط برا تنبلی و راحتیه که نمیره،دیگه درست شد،پوشک براش منطقه امن بود ازش گرفتم مجبور شد دیگه بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!