2777
2789
عنوان

بچها من از بچگی هرروز کتک خوردم با کمربند

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 18 پست
الان نه دیگه ولی همش بهم دستور میدن مامانم اصلأ بلد نیست همش دستوری باهام صحبت میکنه همیشه میگه من ه ...

تو اصلا زشت نیستی یه چهره‌ی دلنشین و با زیبایی های خودتی

که فعلا وقت نکردی به صورتت برسی یا اصلاح ابرو کنی و.. حتی یه ریمل ساده یا بالم لب ساده زدن میتونه حالتو بهتر کنه 

سعی کن هر روز حمام کنی موهاتو ببندی صورتتو هر شب بشوری همین کارای ساده باعث میشه پوستت سالم بمونه آب هم زیاد بخور ایشالا تونستی برای خودت لوازم آرایشی میخری نسخه بهتری از چهرت درست میکنی همه آدما بدون رسیدگی چهره شلخته ای دارن😘

غصه نخور درست میشه.

معلومه که نیست. ولی یاد یه مثالی افتادم میگفت فرض کن مهمون اومده خپنت زده مبلاتو خراب کرده، اون مهمون رفته. ایا تو منتظر میشینی که اون مهمون که مبلتو خراب کرده بیاد درستش کنه؟ نه. خودت دست به مار میشی. تو خرابش نکردی اما اون مبل خونه توئه

مسئولیت پذیری در ترمیم روان خودمون یعنی همین

تقصیر تو نبوده ولی مسئولیت بازسازی خودت با خودته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نه دیگه ولی همش بهم دستور میدن مامانم اصلأ بلد نیست همش دستوری باهام صحبت میکنه همیشه میگه من ه ...

میدونم سخته ولی سعی کن رو افکارت کار کنی و خودت به خودت کمک کنی و نزار حرفهای خانواده ات روت اثر کنه.صد در صد هم زیبایی هم توانمند و باهوش

یادمه ۱۴۸۰ شماره مشاوره انلاین بود

عزیزم با چنین خانواده ای قطعا افسرده هستی که خودتو زشت میبینی مخصوصا،خانواده سمی داری

شرایط من اینجور نبود ولی هروز خونه ما حنگ و دعوا بود،عوض مادرم خواهر بزرگم منو همیشه تحقیر میکرد ولی بیا ببین من کجا هستم و اون کجا

مرتب زنگ بزن مشاوره بگیر تلفنی

تصمیم بگیررر خودتو دوست داشته باشی.فکر کن با دو تا دیوونه داری زندگی میکنی اینجوری راحتر برات میکذره

شرایط اینجور نمیمونه عزیزم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝