2777
2789
عنوان

واقعا این راسته دختر پسرای پاک برا هم دیگه هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 161 پست

با خدا عهد کنید که پاک بمونی و خدا همسری مثل خودتون نصیبتون کنه بله میشه همونطور که من با خدا عهد کردم و خدا همسری پاک مثل خودم داد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهنم پارتیشن بندی شد . آخه آدم چیه که بخواد بگه من پاکم بقیه ناپاکن ؟ واقعا مسخره س . پاک به شیر پاس ...

نمیگم پاک و معصوم 

ولی حداقل تو خیابون چشمم تو پای ناموس مردم نیست و با هزار تا دختر خاطره ندارم

جالبه که از نظرتون دخترایی که با جنس مخالف ارتباطی داشتن ناپاکن و شمایی که نداشتی پاک عجب !

از نظر کی؟ ما کی باشیم نظر بدیم؟

نظر خداس. با جنس مخالف نگو،بگو با نامحرم

وگرنه ارتباط حلال با جنس مخالف یعنی همسر،هیچ مشکلی نداره

نمیگم پاک و معصوم ولی حداقل تو خیابون چشمم تو پای ناموس مردم نیست و با هزار تا دختر خاطره ندارم

آفرین به شما

خدا این عفت و غیرت و حیا رو نصیب همه دختر پسرا کنه

به تجربه میگم شیرینی که تو زندگی حلال هست،هیچ وقت تو ارتباط و زندگی حرام نیس

درست نمیگه؟

مشخصا نه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الطیبات للطیبین

ضمنا کسیکه امکان گناه داره و گناه نمیکنه کم از مجاهد فی سبیل الله نیست خصوصا تو این دوره زمونه که خیلی بیحیایی و بدپوششی زیاد شده و خودشونو در حد المان شهری برای زیباسازی شهر کوچیک میکنن

از نظر کی؟ ما کی باشیم نظر بدیم؟نظر خداس. با جنس مخالف نگو،بگو با نامحرموگرنه ارتباط حلال با جنس مخا ...

من در جواب استارتر نوشتم 

با شما بحثی ندارم ذاتا همفکر نیستیم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آفرین به شماخدا این عفت و غیرت و حیا رو نصیب همه دختر پسرا کنهبه تجربه میگم شیرینی که تو زندگی حلال ...

نمیدونم چجوری بگم

ملت یه جوری شدن به منی که مزاحمت ایجاد نمیکنم میگن مریض و اسکول بعد به یه هرزه میگن کراش 

واقعا حق خیلیاست نجس زندگی کردن