2777
2789

دلم گرفته 

من خیلی دام میخواست خیاطی کامل یادبگیرم جا اینکه برم رشته تجربی برم مدرسه ای که خیاطی و طراحی لباس یاد میدادن اما نزاشتن بزور فرستادنم تجربی. اینجورم نبود که تلاشی نکرده باشم برای متقاعد کردنشون دو سه سال گریه کردم و حرف زدم و دعوا کردم باهاشون اما فایده نداشت دوسال از تجربی هم نخوندم درس دوران کرونا بود همینجوری گذشت و دیپلم گرفتم الان دوسال میشه 

سال اولی که تصمیم گرفتم برای تجربی بخونم و بمونم پشت به این دلیل بود که پول نمی دادن خیاطی کامل یادبگیرم برای همین تصمیم گرفتم فرهنگیان بخونم تا با پولش و تعطیلاتش به علایقم برسم

اما بدترین قسمت همون پولم برای درس خوندنمم ندادن فوقش چندتا کتاب کمک درسی اونم بزور تو زمستون گرفتم چه فایده 

سال گذشته هم مادرم فوت شد البته مصاحبه دعوت شدم ولی رد شدم 

من خانواده خوبی ندارم اصلا از داداشم که توهین میکنه و میگه تو هیچ گوهی نمی شی و کارای دیگش  تا بی توجهی بقیه نسبت بهم براشون مهم نیست 

از سال پیشم بابام بهم گفت نمی خوام بری دانشگاه

الانم میگه برو با همون دیپلمت کار کن با پولت درس بخون 💔  بدترین حرف از بابام بود اینقدر ناراحتم به خاطرش 

هر موقع هم پول بخوام میگه ندارم تو قرضم البته حقم میدن بهشم 

اما پس من چی؟

چندسال از عمرم به خاطر زور کردنم برای رفتن به تجربی گرفتن بعد بیان اینجوری حتی پول ندن که درس بخونم مگه من مسخره ام من الان دلم میخواد درس بخونم برم دانشگاه من نمی خوام کار کنم یا شوهر کنم (حرف داداشم) 

من میخوام ادامه بدم میخوام درس بخونم نه تجربی رشته ریاضی  اما می ترسم نشه قبول نشم بمونم خونه حقیقتا خطتم دلم میخواد دیگ زندگی نکنم...

...

خلاصه گفتم 

کاش بفهمید چقدر سخته خانوادت پشتت خالی کنن بهت وعده دروغ بدن چقدر به خاطر خودم گریه کردم به خاطر تنها بودنم به خاطر بی عرضه گیم

امیدوارم بفهمید چقدر سخت یک عزیز از دست بدید اما ادامه بدید 

من واقعا نمی تونم افسرده بشم منم دوست دارم مثل بقیه هیچ کار نکنم فقط بق کنم یکجا اما نمیشه

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه گفتم کاش بفهمید چقدر سخته خانوادت پشتت خالی کنن بهت وعده دروغ بدن چقدر به خاطر خودم گریه کردم ...

اینجور وقتا فقط امام زمانو داری 

تاپیک دوممو بخون و عمل کن

معجزه ها ازش دیدیم و دیدن

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

هیچ وقت برای هیچ چیزی دیر نیست...شما اگر توی تجربی موفق نشدی دنیا ک به پایان نرسیده میتونی با دیپلمت داخل شرکتی جایی موقتا کار کنی (البته اگر بتونی)  و با پولش ب اون چیزی ک میخوای مثل خیاطی برسی...منتظر خانواده و دیگران نمون....

هرچند درس خوندن خیلی راحت تر و بهتر از کارگری کردنه...کار (غیردولتی و آزاد)ولی خب با توجه ب شرایطی ک میگی نمیشه ک همینطوری بمونی تا وقتت از دستت بره

هرطور شده بخون فرهنگیان قبول شو مصاحبه هم یادبگیر قبول شی 

آدما باید خودشون از پس زندگیشون بربیان 

خیاطی یاد گرفتن دیگه مدرسه رفتن نمیخواد که تنها چیزی که به دردت میخوره فرهنگیانه بعدا که حقوق دار شدی خیاطیم یادمیگیری 

بچه نباش

حسبی الله ❤