2777
2789
عنوان

خانوما دلم میخواد باهاتون درد و دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام رشته های مرتبط با خیاطی از طریق کنکور میتونی بری.بنظرم بخون برای اونا

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

خیلی باهات بد کردن، تو این دوره زمونه، خواهر زادم عاشق خیاطی بود اونو به زور فرستادن تجربی چون که نزدیک خونشون بود اونم تا دیپلم رفت بعدش رفت خیاطی، الان خیاط ماهریه، یه کمی دیر شد ولی شدنیه، خدا مادرتم بیامرزه الان مسولیت خونه با کیه اشپزی واینا؟ 

سلام رشته های مرتبط با خیاطی از طریق کنکور میتونی بری.بنظرم بخون برای اونا

من دفترچه کنکور رو چک نکردم برای این مورد ولی روزانه فک میکنم بیشتر از طریق کنکور ریاضی و هنر باشه.خودت ببین.

شرایط سخت برای همه پیش میاد مهم اینه چجوری از این چالش در بیای ان شاءالله سربلند باشی🌸🌸🌸

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

هرطور شده بخون فرهنگیان قبول شو مصاحبه هم یادبگیر قبول شی آدما باید خودشون از پس زندگیشون بربیان خیا ...

باحرفش موافقم. خیاطی درسش سخته به درد خیاطی نمیخوره الکی من دوستام اینجور میگفتن هم خوابگاهی بودیم.بدون درسش موفقتر میشی. روفرهنگیان تمرکز کن

نمی‌خوای بازم تلاش کنی ؟ فرهنگیان شده تا سی سال

دارم میخونم برای ریاضی 

ولی فرهنگیان مطممئن نیستم یکبار مصاحبش رفتم سخت روی کنکور تیر تمرکز کرد به خاطر مصاحبه اش و مدارک زیادی میخوان بعدم شاید نشد یک میلیون خورده ای کلا برای مصاحبه و رفت و امد گرفتن امسال لابد دو میلیون بشه و اینکه اگه بسیج داشته باشی امتیاز داره و اینجام که حرفای خوبی نمی زنن درباره فرهنگیان

تا ببینم چی میشه چیکار میکنم برای درس خوندنم

...