دلم گرفته
من خیلی دام میخواست خیاطی کامل یادبگیرم جا اینکه برم رشته تجربی برم مدرسه ای که خیاطی و طراحی لباس یاد میدادن اما نزاشتن بزور فرستادنم تجربی. اینجورم نبود که تلاشی نکرده باشم برای متقاعد کردنشون دو سه سال گریه کردم و حرف زدم و دعوا کردم باهاشون اما فایده نداشت دوسال از تجربی هم نخوندم درس دوران کرونا بود همینجوری گذشت و دیپلم گرفتم الان دوسال میشه
سال اولی که تصمیم گرفتم برای تجربی بخونم و بمونم پشت به این دلیل بود که پول نمی دادن خیاطی کامل یادبگیرم برای همین تصمیم گرفتم فرهنگیان بخونم تا با پولش و تعطیلاتش به علایقم برسم
اما بدترین قسمت همون پولم برای درس خوندنمم ندادن فوقش چندتا کتاب کمک درسی اونم بزور تو زمستون گرفتم چه فایده
سال گذشته هم مادرم فوت شد البته مصاحبه دعوت شدم ولی رد شدم
من خانواده خوبی ندارم اصلا از داداشم که توهین میکنه و میگه تو هیچ گوهی نمی شی و کارای دیگش تا بی توجهی بقیه نسبت بهم براشون مهم نیست
از سال پیشم بابام بهم گفت نمی خوام بری دانشگاه
الانم میگه برو با همون دیپلمت کار کن با پولت درس بخون 💔 بدترین حرف از بابام بود اینقدر ناراحتم به خاطرش
هر موقع هم پول بخوام میگه ندارم تو قرضم البته حقم میدن بهشم
اما پس من چی؟
چندسال از عمرم به خاطر زور کردنم برای رفتن به تجربی گرفتن بعد بیان اینجوری حتی پول ندن که درس بخونم مگه من مسخره ام من الان دلم میخواد درس بخونم برم دانشگاه من نمی خوام کار کنم یا شوهر کنم (حرف داداشم)
من میخوام ادامه بدم میخوام درس بخونم نه تجربی رشته ریاضی اما می ترسم نشه قبول نشم بمونم خونه حقیقتا خطتم دلم میخواد دیگ زندگی نکنم...