2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر کی یه جوره .من یکسال بعد پریود شدم خییییلی مراقب باش باردار نشی .رحمت اسپرم رو تو هوا میدزده 🤣

وای بسم الله من فکر نمیگردم همچین باشه دیشب رابطه داشتن 

خاک تو سرم این بچه امم یه روز قبل پریودم بود

منم ماه بعدش شدم

منم دقیقا ماه بعدش پریود شدم

شیر خودمم میدادم

قدیم میگفتن تا وقتی شیر خودتو بدی پریود نمیشی و‌حامله نمیشی

ولی چرته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
منم دقیقا ماه بعدش پریود شدمشیر خودمم میدادمقدیم میگفتن تا وقتی شیر خودتو بدی پریود نمیشی و‌حامله نم ...

دقیقا 

منم شیر خودمو میدادم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دقیقا منم شیر خودمو میدادم

فکر کنم زنای قدیم با ما فرق داشتن😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.