2777
2789

من ۱۸ سالمه 

تا حالا رل نزدم ینی یبار زدم ک خییلی بچع بودم کلا یبار دیت رفتیم اونم درحد یه ربع 

خلاصه ک نمیگم ادم پاکیما نه اصلا .ولی نسبت ب همسن و سالام ک ۶۰ درصدشون تا خونه هم رفتن سابقم پاکه.

علت اینکه رل نزدم هم یکی اینه ک کلا پیشنهاد خیییلی خفن نداشتم همه درو داغون  بودن.و یکی اینک خوشم نمیاد با ادمای یکی دو روزه باشم،، مثلا یه ماه با این دوماه با اون سه ماه با یکی دیگ،،متنفرم از اینک هی پارتنر عوض کنی 

همیشه ته دلم منتظر بودم و هستم که یه ادم میاد ک همههه جوره مورد پسندمه و مورد پسندشم و با اون ادم رل میزنم و ازدواجم میکنم 

تا اینجا ک صبر کردم ولی خدایی دیگ واقعا از سینگلی خسته شدممم .دلم رابطه میخاد یه رابطه سالم نه هر رابطه ای .منم میخام مثل همه ی همسنام یکیو داشته باشم .تا کی فقط بقیه رو تماشا کنم؟ از طرفی همونطور ک گفتم ادم درست نیس کیس خوب ندارم .و با اون داغونا هم نمیخوام رل بزنم

😭😂 بنظرتون عاقبت من چی میشههه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم بچه ای

ببین بچه بزرگ بودنو نمیدونم ولی نیاز عاطفی جن.سی ک دست خودم نیس .اینا رو من دارم خیییلی شدید ربطی ب سن نداره

و دیگ از کنترل کردنش خسته شدم من قرار نیس تا اخر عمر فقط روابط بقیه رو نگا کنم خودم پس چی

پیدا میشه صبور باش

واقعااا طاقت اینکه ۱۰ سال بعد بیاد رو ندارم 

من میگم خدایا من تو این دوروزمونه خودمو  تا جایی ک تونستم پاک نگه داشتم لطفا توام درعوض اونچیزی ک میخوام ینی یه رابطه خوب سالم بهم بده 

منم مثل تو تاحالا رل نزدم اصلا نمیدونم چجوریه بعد همشم خونه ام چون حوصله بیرون رفتنو ندارم  من ۲۳ سالمه فک کنم تا آخر عمرم تنهام فقط مامانمو دارم چون اصلا حوصله ندارم رابطه انرژی میخواد

منم مثل تو تاحالا رل نزدم اصلا نمیدونم چجوریه بعد همشم خونه ام چون حوصله بیرون رفتنو ندارم من ۲۳ سا ...

ن من انرژی دارم حوصله دارم اگ واقعا طرفم ادم باشه .من همه جوره پایه ام . ولی نیستتتت اون ادمی ک میخوام 

امیدوارم یک ازدواج موفق و عالی با یکی از بهترین بنده های خدا که بهترین همسر برای تو باشه داشته باشی

مرسی از دعای قشنگت ♥️

بنظرت میشه واقعا پیدا نشه؟

یا مثلا یکی باشه ک برعکس من با ۱۰۰ جور دختر بوده باشه من واقعا طاقت همچین پسریو ندارم

ن من انرژی دارم حوصله دارم اگ واقعا طرفم ادم باشه .من همه جوره پایه ام . ولی نیستتتت اون ادمی ک میخو ...

خوشبحالت من اصلا حوصله ندارم انرژی ندارم تا انرژیشو داری رل بزن تجربه کن بعد مثل من میشی دیگه حوصله خودتم نداری