2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیاین بگین چه خاکی توی سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 38 پست
این موقع شب نمیتونم به خاله ش زنگ بزنم ک😭😭😭😭😭😭

عزیزدلم قربونت برم میدونم دوسش داری نگرانی شبه خودتم تنهایی دیگه دلشوره هزار برابر ولی ب خدا اعتماد کن بسپارش به خدا

ن جایی برو ن به کسی زنگ بزن چون ممکنه که برای خودت بد بشه خانومی کن صبر کن

عزیزدلم قربونت برم میدونم دوسش داری نگرانی شبه خودتم تنهایی دیگه دلشوره هزار برابر ولی ب خدا اعتماد ...

بخدا من مشکل قلب دارم دستام یخ کرده همینجوری فقط دارم زار میزنم و میلرزه بدنم😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دارم از استرس میمیرم همینجوری دارم پشت هم زنگ میزنم بهش وای خدایا خودت رحم کن

نفس عمیق بکش آب خنک بخور آروم باش 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بخدا من مشکل قلب دارم دستام یخ کرده همینجوری فقط دارم زار میزنم و میلرزه بدنم😭😭😭😭😭

ن قربونت برم معلوم که تازه عروسی 😂

منم همین بودم وای دعوا کرده وای فلان 

بابا مگه بچه س قربونت برم 

بخدا این مردابا دوستاشون میرن بیرون انگار نه انگار زنشون منتظره

بخدا همینا توی ذهنمه داره میمیرم خدایا

میدونم دیگه منم همین بودم تازه من زنگ میزدم به مادرش به این ب اون تا یک ربع بد اومدنش به خونه باید پیام میدادم که اومد خونه😂😂

نگران نباش هیچی نیست یا حالا حواسش به گوشی و ساعت نیس یا گوشیش تو ماشینی جاییه اتفاق بدی میوفتاد مطمعن باش خبر دار میشدی

میدونم دیگه منم همین بودم تازه من زنگ میزدم به مادرش به این ب اون تا یک ربع بد اومدنش به خونه باید پ ...

جواب داد توی ماشین خوابش برده بود😭😭😭😭آخ الهی بمیرم راحت شم از دستش دیگه نمیزارم بره نمیزارم مردم و زنده شدم

بیا اینم از آقا زاده دیدی چیزی نشده 😂😂😂😂💕

من دیگه هیچ کاری ش ندارم یعنی هیچ کاری مرد باید بفهمه وقتی زنش توی شهر غریب تنهاس باید متوجه شه دیگه نمیزارم جایی بره قلیون سرا بره وقتی منم یه بار اینکارو کردم جواب زنگاشو ندادم حساب کار دستش میاد

من دیگه هیچ کاری ش ندارم یعنی هیچ کاری مرد باید بفهمه وقتی زنش توی شهر غریب تنهاس باید متوجه شه دیگه ...

حالا خوبه اینقدر قاطی نکن همین دو دقیقه پیش داشتی از دوریش سکته میکردی😂😂😂😂