2777
2789
عنوان

ما طبقه اولیم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 36 پست
مدیر ساختمون هی توو گروه مینویسه ولی به چیزشه

ما یه همسایه داریم که شب ها به شدت سر و صدا میکردن و تازه ساعت 3 _ 4 میخوابیدن یا حتی دیرتر. 

وقتی دیدم تذکرهای مدیر مجتمع فایده ای نداره ، خودم دست به کار شدم !! 

منم سر و صدا میکردم و نمیذاشتم روزها بخوابن !! 😁

همچنین یه جلسه جدی هم تو ساختمون گذاشتیم که ما و اون همسایه و مدیر حضور داشت و حرفامون رو زدیم. 

طول کشید ولی کم کم این قضیه درست شد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براهمینه از آپارتمان متنفرم 😭😭 واقعا همش استرس داریم

استرس یه چیزع اینکه حریم خصوصی نداری یه چیز واقعا صدای همه چی میاد 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

واااای طبقه پایینیمون اینجوری بود خدارو شکر مستاجر بود رفتن

خدا رو شکر رفتن. 

خیلی سخت شده آپارتمان نشینی ، بعضی ها فقط راحتی خودشون رو در نظر میگیرن و احترامی به حقوق دیگران نمی‌ذارن. 

آره واقعا😂😂طرف رفته حموم از زنش حوله میخواد اینم باید بفهمیم🤣🤣

💔😂😭

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من شوهرم شغلش توبیمارستان بعضی وقتا مرخصی ساعتی میگیره صلح زود میرسه میخوادبره حمام میگم نروصدااب همسایه طبقه پایین ذواذیت میکنه اونوقت همسایه پایینی امون پسرش شیشه میکشه شبا میادروپاگرد خونه ما سیگارپشت سیگارهرچی تذکرمیدیم دوروز خوبه دوباره تکرار

گاهی انسانم آرزوست