2777
2789
عنوان

ما طبقه اولیم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش میترسم صداهای دیگه مون هم بره😔

شما فک کن همسایه بالایی ما الان این وقت شب داره نمیدونم چیکار میکنه تق تق صداشون اینجاس دیر وقت میخوابن وهمیشه صدا دارن ولی یه شب دخترم ساعت ۱ بود مریض بود بیدار کردم شربت بدم گریه کرد زود از بالا کوبیدن که ساکت شه😑😑

واسه منم امشب خیلی اذیتم کردهمسایه بالایی انقدرمیزومبل وجابجاکرد حالت تهوع گرفتم وسردردعصبی شدم خداا ...

وای اینم همش در حال تغییر دکوراسیونه صبحای زود

چه ربطی داره؟خب شما هم پول میدین

چی بگم اینجا صابخونه هر کاری دلش بخواد میتونه بکنه وسر وصداش مشکلی نداره ولی بنده خدا مستاجر هم باید پول بده هم استرس بکشه هم اعصابش خورد بشه

آخه چرا بوق زد؟😐

چه میدونم 

مرد گنده نشسته بوق میزنه

زن و بچه اش هم نشسته بودن تو ماشین

فکر کن توی خیابون هم نبود ها ...... تو پارکینگ خونه آپارتمانی 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آخه ببین مال ما مهمون نیست.بچه س خب چیکار کنم

ببین الان گفتی بچس یادم اومد یه بار ساعت ۱۲ شب هی با توپ میکوبیدن زمین،بچه هم ندارن

ماهم خسته میخاستیم بخابیم این صدا توو مخمون بود

رفتم دم خونشون خانومش اومد

گفتم عزیزم ساعت چنده؟ گفت وااای ببخشید بچه فامیلمونه

گفتم رعایت کنین دیگه

بعد دیدم شوهرش اون پشت داره با بچهِ فوتبال بازی میکنه 🙄