2777
2789
عنوان

براتون نشون انگشتر چجوری آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 29 پست
شوهرم انگشتری که میخواستم واسم نخرید گفت قیمتش زیاده منم یکی ارزون تر برداشتم ۱ گرم و نهصد سوت همه ب ...

دقیقا منم نامزد اوایل ی رفتارایی میکرد همه میگفتن حتما خسیسه بد دل اما بعدش متوجه شدم بیشتر تحت تاثیر اطرافیان برعکس خ هم ادم ولخرج و مصرف گرایی برخلاف چیزی ک نشون میداد . خ سال ازش گذشته واقعا نمیفهمه چرا اینکارو میکرد  درحال حاضر ما بیشتر اختلافمون سر بدخرجی و بریز بپاش های اقاست.

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
من فهمیدم چند سال گل مصرف می‌کرده قبلا گفت بهت حق طلاق میدم بدون مهریه منم گفتم نمیخوام آخه یه بارم ...

اعتیاد واقعا سخته کاره خوبی کردی و تصمیم عاقلانه گرفتی انشاالله انشاالله انشاالله بهترین ادم سر راهت قرار میکیره و خوشبخت بشی منم سفید دوست دارم اینچیزا مهم نیست مهم ادم بودنه عزیزم 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم انگشتری که میخواستم واسم نخرید گفت قیمتش زیاده منم یکی ارزون تر برداشتم ۱ گرم و نهصد سوت همه ب ...

چقدر خوب 

البته این به دل من راه نمیومد من یک گرمی طلا سفید رو ترجیح میدادم به دو گرمی طلا زرد 

گفت طلا سفید نمی‌گیرم بقیه میگن بدله

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

نه عزیزم مجردم ولی حس میکنم خیلی کوچیک کردم بعضی جاها خودمو اگه تجربه الانو داشتم اونحوری مثل بدبختا ...

می‌دونم چی میگی گلم اشکال ندارد عوضش تجربه شد تا آدم خودش به خودش ارزش نده دیگران هم نمیدن انشاالله یه آدم درست و شیر پاک خورده قسمتت بشه

انگشتر تک نگین 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

دقیقا منم نامزد اوایل ی رفتارایی میکرد همه میگفتن حتما خسیسه بد دل اما بعدش متوجه شدم بیشتر تحت تاثی ...

اره واقعا این آشنایی های قبل ازدواج خیلی هاش بعد میبینی کاملا اشتباه فهمیدی واقعا ازدواج هندونه در بسته هست من مشاور ازدواج بهم گفت شوهرم بددل و بدبین هست ولی به شدتتتتتتتتت خوش بین هست و هیچوقت فکر منفی به سرش نمیزنه درموردم مثلا بگم با یک مردی حرف زدم و...اصلا فکر بد نمیکنه و ناموسی نمیکنه قضیه رو

اعتیاد واقعا سخته کاره خوبی کردی و تصمیم عاقلانه گرفتی انشاالله انشاالله انشاالله بهترین ادم سر راهت ...

مرسی از دعای خوبت خیلی خوش قلبی 

چقدر خوب البته این به دل من راه نمیومد من یک گرمی طلا سفید رو ترجیح میدادم به دو گرمی طلا زرد گفت طل ...

اینا چیزی نیست بابا اصلا اهمیت نداره میگفتی باشه حالا زرد برمیداشتی

حالا سرچی به هم خورد

اره واقعا این آشنایی های قبل ازدواج خیلی هاش بعد میبینی کاملا اشتباه فهمیدی واقعا ازدواج هندونه در ب ...

بددلی و بد بینی رو از کجا میشه فهمید 

من خودم هیچ وقت نتونستم تشخیص بدم 

اینا چیزی نیست بابا اصلا اهمیت نداره میگفتی باشه حالا زرد برمیداشتیحالا سرچی به هم خورد

فهمیدم ۷ سال اینا گل میکشیدهذ

و تو دو سال نامزدی هم یه بار رفت سمتش 

جالبه برام توسایت 99 خانما نشون انگشتر میبرن یا براشون میاد 

ولی ما اجباری مثلا انگشتر نیس خیلیا گردنبد  پلاک براشون اوردن 

یکی از فامیلا نیم ست براش اوردن 

ما رسم حتما انگشتر باشه نشون نداریم

همسر من دوتا نشون خرید یکی سوپرایزی خودمون دوتا بودیم از خودم خواستگاری کرد

یکیم برا بله برون خرید 

هردوشم خودش خرید چون معتقد بود انگشتر عروسی باید سلیقه داماد باشه حالا مهم نیست اونش خوش سلیقست

مشکل اینه دوتا انگشتر نشونا عینننن همن گرماشون با صوت یکیه

و با علم اینکه عین همه خریده چراشو هنوز بعد ده سال نفهمیدم

شکرخدا تو خرید حلقه خودم بودم دیگ

مامان دوتا گل پسر