2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلیه هام دائم شن مسازه تاحالا بزرگتر از ۳میل نبوده ولی هرسری میخواد دفع بشه داستان دارم۶میل فکر ک ...

وای من سه تا دارم بزرگترینش شش و نیمه یکیش چهاره یکیش سه و نیم ادرارم خونی کامل بود خون خالص بعدش سونو دادم متوجه شدم

حرکت کنه تو حالب زمینو گاز میگیری حرکت نکنه دردی نداره تا وقتی مشکلی ایجاد نکرده میتونی اقدامی نکنی

درد دارم دیگه امروز ادرارم خون خالص بود بعدش سونوگرافی دادم چندتا سنگ داشتم بزرگترینش شش و نیم بود مسکن زدم

سلام آبجی ، شیش و نیم میل بزرگه از داخل مجاری ادرار رد نمیشه  تکون هم بخوره گیر بکنه بدجور کلیه درد میگیره بهترین درمان هم همون سنگ شکن هست البته اگه سنگ کلیه ات سفت نباشه خورد بشه تبدیل به یکی دومیلی بشه دفع میشه ، کلا سنگ بزرگتر از سه چهار میل به راحتی خودش دفع نمیشه 

سلام آبجی ، شیش و نیم میل بزرگه از داخل مجاری ادرار رد نمیشه تکون هم بخوره گیر بکنه بدجور کلیه درد ...

عمل میخواد؟

من ادرارم امروز خون خالص بود بعدش سونوگرافی دادم دوتاش کالیس میانیه یکیش کالیس تحتانی

وای من سه تا دارم بزرگترینش شش و نیمه یکیش چهاره یکیش سه و نیم ادرارم خونی کامل بود خون خالص بعدش سو ...

بله منم ادرارم خونی میشه

یکبار که لخته های بزرگ میومد با درد زیاد

رفتم بیمارستان

تا سنگت نرسیده به مثانه و اون درد سخت نیومده پیگیری کن کوچکتر بشه

سنگ گل بخور یه دارویی هم هست پایه گزنه داره خیلی بدمزست ولی موثره

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درد دارم دیگه امروز ادرارم خون خالص بود بعدش سونوگرافی دادم چندتا سنگ داشتم بزرگترینش شش و نیم بود م ...

یه دوره یه هفته ده روز اصولا دارو میدن و‌توصیه های مثل پیاده روی و بپر بپر و... تگه نیفتاد سنگ شکن میکنن چون نباید زیاد بمونه تو مسیر کلیه 

من تا ۴ میل دفع کردم بار اخر ۹ و نیم بوددیگه مهلتم ندادن یکراست رفتم سنگ شکن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

درد کلیه هم بستگی ب سنگ داره تیز باشه موقع عبور و دفع درد حس میکنی 

و اینم بگم درد داشته باشی نشانه خوبیه چون متوجه هستی سنگ داره تکون میخوره 

ثابت بمونه دردی نداری یا سنگ حاات گرد داشته باشه موقع دفع متوجه نمیشی باید سونو بدی تا ببینی دفع شده یا نه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

هندونه رو با پوستش بپز بعد همونطوری میکسش با با پوست و دونه زیاد بخور

خربزه هم بدون پختن با پوستش و دونه هاش میکس کن بخور

دفع سنگت راحت تر میشه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40