2777
2789
عنوان

شوهرم به همکار خانومش پیام داده بود بیاین توروخدا بگم چیشده

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 19 پست
چی؟

واضحه. میگم. تحفه نطنزت نون تورو. به زور میده برای. چی حساسی؟مردا که هرکاری که خودشون بخوان میکنن. حساسیت برای. چیه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واضحه. میگم. تحفه نطنزت نون تورو. به زور میده برای. چی حساسی؟مردا که هرکاری که خودشون بخوان میکنن. ح ...

به من میگی تحفه؟ چ طرز صحبته؟ 

نون تورو به زور میده چ حرفیه

هر مردی میخواد بزور نون بده غلط میکنه زن میگیره

فاز شمارو درک نمیکنم ولی رو ادبت کار کن

به من میگی تحفه؟ چ طرز صحبته؟ نون تورو به زور میده چ حرفیههر مردی میخواد بزور نون بده غلط میکنه زن م ...

نخیر شوهرت! شمام.  رو عصابت. کارکن. فردا شوهر جانت. برچسپ کارت قرمزی. بودن. بهت نزنه!!مردا کلا هرکاری. بخوان میکنن هیچی هم. از خود ادم مهم. تر. نیست!بله. بزور. بتونن. یه زندگی. رو هندل بکنن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم