2777
2789
عنوان

امشب شب خواستگاریم بود بیاین بگم چی شد نمی‌دونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5673 بازدید | 128 پست

شما تو زندگی قرار نیست همیشه همینی که هستی بمونی بارداری شیر دهی بالا رفتن سن به هر حال بدن عوض میشه یعنی اون موقع دیگه نمیخواد دوستت داشته باشه؟یا مشروب خوری فکر میکنی اولش راحته یک سال بگذره میفهمی چه بدبختی ای داره مشروب خوردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد بدنت پرسید

تو بهش نگفتی خانما به احتمال زیاد بعد از بارداری همه این اتفاقا برای بدنسون میفته؟ که جپابشو بشنوی؟

دوستم با یه اقایی تو رابطه بود که از همسرش جدا شده بود و علاشو این میگفت که زنا بعد از اینکه یه بچه میارن دیگه بدنشون شل و ترک میشه و جذابیتی ندارن

این سوالش منو یاد اون آقا انداخت

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
باید جزییات بیشتری بگی که چی رو نپسندیدی ولی اگه من بودم جوابم قاطعانه نه بود رفیق بازی این مدلی و م ...

خب همین من چیزایی ک نپسندیدم و گفتم یکی مشروب یکی اینکه چرا این سوالا خیلی شخصی رو باید میپرسید اونم تو جلسه اول

کنسله بابا آخ عزیزم تو‌بچه‌ نیستی یعنی واقعا نمیدونی اخلاق و طرز فکر مهمه؟ واقعا تو این سایت متولد 7 ...

خب عزیزم من شرایطم خاص تره اگه بخدا آزادی داشتم ازدواج ب ی ورم بود ولی پدرم سختگیره هنوز من بخوام ی رستوران با دوستام برم کتک میخورم واقعا اذیتم 

خب دیگه اینو بدون ظاهر براش مهمه....ازش می‌پرسیدی دوسال دیگه که باردار شدم و شکم و بدنم پر از ترک پو ...

انقد هول و معذب شدم هیچی نمیتونستم بگم اصلا یادم رفت سوالا خودمو بپرسم😂