2777
2789
عنوان

امشب شب خواستگاریم بود بیاین بگم چی شد نمی‌دونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6627 بازدید | 134 پست

باید جزییات بیشتری بگی که چی رو نپسندیدی 

ولی اگه من بودم جوابم قاطعانه نه بود 

رفیق بازی این مدلی و مشروبات خط قرمزه واسه من

بعدم این اقا جلسه اول اولویت اش مشخصات ظاهری و جسمی شماست 

نمیتونی توقعات عالیه ازش داشته باشی در اینده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اکثر خانوما با یه بارداری دچار ترک پوستی میشن .....

میدونی چی می‌خوام بگم ؟ خوشبین نیسم بهش ...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

گفت من چیزایی ک برام مهمه رو میگم بنظرم باید تو خواستگاری در مورد بقیه چیزا صحبت بشه ن چرت و پرت اون ...

خب دیگه اینو بدون ظاهر براش مهمه....ازش می‌پرسیدی دوسال دیگه که باردار شدم و شکم و بدنم پر از ترک پوستی شد ولم میکنی؟ 

سلام اگر نظر میخوای واقعا کسی که مشروب میخوره رو انتخاب نکن نمی‌گم مرد زندگی نیست اما سعی کن اولویتت مرد خوش اخلاق دیندار عاقل و اهل کار و تلاش باشه

اگر عاقل باشه راحت می‌تونه پول دربیاره اگر واقعا دیندار باشه تو زندگی باهاش آرامش داری و دنیا و آخرتت کنارش تضمین هست

اره گفت چیزایی ک مهمه رو میگم اینم بود گفت میگم ک بعدا نگی نگفتی

این از نظر من خیلی نکته منفی هست فکرشو بکن هر هفته وقتی که باید واسه تو بزاره رو میخواد توی تعطیلیش با دوستاش باشه،البته طرز فکرا متفاوته ولی من نمیپسندم

خوب پس فردا یه زایمان کردی هم ترک پوستی داری هم شکمت شل میشه میخواد طلاقت بده.لابد دیده که به نظرش بده

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم