2777
2789
عنوان

نذاشتم امشب شوهرم پیشم بخابه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ادامه نمیدادی اینا واقعا بچه بازیه کوتاه بیا

فردا دیگ کشش نمبدم ...

اخه شبایی ک‌خودش دلش اون کارو بخاد ، بیدار میمونه بچه نکه میداره 

ولی شبایی ک نخاد نه میره میخابه میک بچه هم سروصدا نکنه

بدم میاد حس ابزار بهم دست میده ، دیشب بد بودم امشب خوب؟آخه من چ‌کار کنم بچه یهو بیدار میشه گریه میمن ...

عزیزم الان بری قانون میگن بچه مال مرد خوب چجوریمال مرد که یه شب بچه را نگه نداشته جای اینکه تو را درک کنه بهت فحشم داد اگه شوهر من بود دهنشا صاف میکردم 

بدم میاد حس ابزار بهم دست میده ، دیشب بد بودم امشب خوب؟آخه من چ‌کار کنم بچه یهو بیدار میشه گریه میمن ...

خب عزیزم بچه تو ک تنها نیست مال اونم هست دیگه 

مردا چشونه ک فقط وقتی میزنن بالا میان طرفت

عزیزم الان بری قانون میگن بچه مال مرد خوب چجوریمال مرد که یه شب بچه را نگه نداشته جای اینکه تو را در ...

قانون ک مزحرفه ، زحمت بچه رو مادر میکشه ولی پدر هر موقع بخاد ازش میگرتش ...

من نمیتونم خیلی با شوهرم بحث کنم خیلی بد تلافی میکنه مجبورم ب خاطر ارامش بچم و پدر و مادرم در همین حد باشم باهاش ،،

نمی‌دونم با یه پست نمیشه قضاوت کردن زندگیتو ولی مامان بزرگم همیشه می‌گفت هرکاری هم کردین جای خوابتو جدا نکن باعث آشتی میشه . 

به نظرم برو پیشش ولی سرسنگین باش . من هر موقع دعولمون میشه میرم میگم حیف که دستتو نگیرم خوابم نمیبرن برا تو نیومدم می‌خوام دستتو بگیرم خوابم ببره . بعد اشتیمون میشه . بعدم فردا اینا ناراحتی تو ابراز کن ولی با زبان خوش و بگو بچه کوچیک پیش میاد و باید جفتمون صبر داشته باشیم و و من ازت ممنونم که مرد صبوری هستی این یه بار از دستت در رفت عیب نداره .. 

دیگه همین به ذهنم رسید ولی خودت بهتر از هر کسی می‌دونی چون ما تو زندگیت نیستیم . 

نه اصلا کار خوبی نکردی

دیشب رسما به خودش و بچه ی خودش توهین کرده و فحش داده؟.مگه گریه ی بچه دست این بنده خدا بوده که باید به خاطرش فحش بشنوه

مطمئن باش امشب هم کارش که تموم می‌شد و گریه ی بجه بلند میشد باز هم فحش‌ها رو باید میشنیدی

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خب عزیزم بچه تو ک تنها نیست مال اونم هست دیگه مردا چشونه ک فقط وقتی میزنن بالا میان طرفت

اره من خیلی دلم میشکنه , فقط برا رابطه خوش اخلاق میشه ..

من ازدواج دوممه اونم همینطور بود💔

فردا دیگ کشش نمبدم ...اخه شبایی ک‌خودش دلش اون کارو بخاد ، بیدار میمونه بچه نکه میداره ولی شبایی ک ن ...

اون مرده خودش بیرون خونه تحت فشاره کاری و ... بهتره اینحور مواقع درک کرد