2777
2789
عنوان

نذاشتم امشب شوهرم پیشم بخابه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 39 پست
نمی‌دونم با یه پست نمیشه قضاوت کردن زندگیتو ولی مامان بزرگم همیشه می‌گفت هرکاری هم کردین جای خوابتو ...

ذیشب وقتی فحشم دادم اصلا چیزی نگفتم امروز وقتی اومد گفتم واقعا چرا دیشب بهم فحش دادی من مثل هرشب ک بچه خوابش سنگین میشد اوردمش تو اتاق نمیدونم چرا گریه افتاد ، میگ ن خواب خواب نبود 😐 حتی ی عذر خواهی هم نکرد ..

ما جدامون هیچ وقت جدا نمیشد ، اون خودش برا اینک راحت بخابه میره اتاق دیک چون بچم دو  ساعت ی بار بیدار میشه 

تازه من سریع سینمو میزارم دهنس ک این بیدار نشه

اون مرده خودش بیرون خونه تحت فشاره کاری و ... بهتره اینحور مواقع درک کرد

مگه زن تحت فشار نیست یا روح  جسم زنها از آهنه که فقط باید اونا درک کنن.

همینا رو میگین که مردا رو پررو کردین.

مرد آفریده‌ شده  برای کار بیرون دیگه ..

چرا باید دق دلیه همه چی رو سر زن بیچاره خالی کنه 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عوضی بچه توام هست حالم از مردا بهم میخوره کل حاملگیم جوری بود انگار بچه منه فقط

مثل من ، حتی سه ماه اول ک ویار داشتم و بیحال بودم ، میگفت چرا همش مریضی ، اک واقعا مریضی برو دکتر اه و ناله نکن ، 

ولی یکی نبود بگ احمق اینا طبیعیه برا زن باردار 

تازه من تلاشمو میکرذم جلوش بالا نیارم یا خونه مرتب باشه ک غر نزنه

عزیز دلم ولی یکاری باید بکنی اصلاح بشه

خیلی تلاش کردم ولی خوب شدنی نیست کلا ی بار ریشه یابی کردیم مساوره رفتیم در نهایت ب این رسید ک مشکل از بچگی و رفتار پدرش با مادرش بوده 

الان دقیقا تموم رفتار هایی ک باباش میکرده و از قضا خودشم بدش میومد رو خودش داره انجام میده ولی قبول دار نیست ...

این نمونه خیلیییییییییییییی کوچیک از بی منطقی ها و بی درکی هاشه

مگه زن تحت فشار نیست یا روح جسم زنها از آهنه که فقط باید اونا درک کنن.همینا رو میگین که مردا رو پرر ...

اره والا شوهرم ی جوری منت سرم میزاره ک من میرم کار صب تا شب خستم باید بخایم انکار بقیه مردا تو خونه نشستن پول در میارن

خیلی تلاش کردم ولی خوب شدنی نیست کلا ی بار ریشه یابی کردیم مساوره رفتیم در نهایت ب این رسید ک مشکل ا ...

پس بی محلشکن عزیزم دیگه چاره ای نداری ولی گاهی وقتا می امشب تنبیه لازم