2777
2789
عنوان

خیانت خیانت خیانت درد بی درمون😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 51 پست
بله دقیقا از بعد بارداری چون بارداری سختی داشتم

خوب شما بعد از بارداري 

دچار افسردگي بعد از زايمان نشدي؟ 

كه اين فاصله بيتنونو زياد كنه؟ 

حدس ميزنم بارداري 

بينتونو فاصله انداخته 

بعد شما بعد بارداري كمي حال مناسب نداشتي 

هي بيشتر از هم دور شديد 

شايد همسرتونم زياد اهل ابراز علاقه نبوده 

و فاصله بيشتر و بيشتر شده 

درسته؟؟؟

هیچی نمیدونم فقط چند تا پیام که واضح بود چیزی بینشونه

اگر میتونی خوش بینانه نگاش کن شاید راست مبگه چیزی نبوده 

طرف کی بود؟فهمیدی؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس مشکل از اونه نه تو.  امشب بشین باهاش حرف بزن. برو دوتا چایی بریز بهش با ارامش بگو بیا میخ ...

نمیتونم این چند وقت هروقت رفتم باهاش حرف بزنم با جیغ و داد شروع کردم تا اومد خونه خونه رو حهنم کردم و از اعناق وجودم جیغ کشیدم اونم از خونه میزنه بیرون و وقت خوای میاد منم بعدش انقدر گریه میکنم تا بخوابم

نمیتونم حس سکته دارم یهو مثل بمب منفجر میشم  کشت منو بااین کارش داغونم کرد

منم مثل شمام نه يه بار بلكه چند بار فقط روحيمو از دست دادم داغون تر شدم افسرده شدم خونه مامانم نميتونم برم به خاطر همينا اما اينم قسمت ما زنهاي خوبه كه گير اين مردهاي هوس باز ميوفتيم از خودم تعريف نميكنم منظور از خوب اينه كه كنار ميايم و تلافي نميكنيم 

اما كو كسي كه قدر آدمو بدونه

میترسم پررو شه چطور کنار اومدی؟ میشه باز دوستش داشت؟ خیلی سخته دارم میمیرم

عزیزم من نمیخوام بترسونمت. ولی اگه پیگیر نشی شوهرت از دست رفته. مادر من بابام رفت زن دوم گرفت عین مترسک هیچ کاری نکرد. قبل اینکه جدی بشه مشکلتون حلش کن.  

مشکل دارم یعنی چی ؟ یعنی بیماری داره که باعث میشه نتونه رابطه جنسی بر قرار کنه ؟

میگه اره مشگل پیدا کردم خیلی بی تفاوته بارها به طور خاص به خودم رسیدم ولی انگار که انگار که منو میبینه

منم مغرورم نمیرفتم سمتش الانم که اینطوری شد له شدم

خانما لطفا غرورتونو تو لین مسئله کنار بزارید و اگر شوهرتون پیشنهاد نمیدن و اصلا سمتتون نمیان، شما برین جلو، شما پیش قدم بشین

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
نمیتونم این چند وقت هروقت رفتم باهاش حرف بزنم با جیغ و داد شروع کردم تا اومد خونه خونه رو حهنم کردم ...

دقیقا کارایی که مامان من وقتی فهمید بابام  خیانت کرده  رو انجام میدی و باعث شد بابام واسه عقد کردن اون زن مصمم بشه چون آرامش رو در یه زن دیگه پیدا کرد نه مادر من

نمیتونم این چند وقت هروقت رفتم باهاش حرف بزنم با جیغ و داد شروع کردم تا اومد خونه خونه رو حهنم کردم ...

شما اول بايد به اعصابت مسلط باشي 

بعد كم كم متوجه بشي مشكل از كجاست 

اگر واقعا هنوز ميخواهي رابطه رو ادامه بدي 

بايد فاصله بيتنونو كم كني 

با جيغ و فرياد كه درست نميشه 

خونسرديتو حفظ كن 

مثل يه زن عاقل و فهيم رفتار كن 

نذار توي دلش براي  خيانتي كه ميكنه بهانه بتراشه 

شايد اين جيغ و رفتار شما باعث بشه توي افكار خودش هر چند اشتباه به خودش مجوز خيانت و حتي داشتن يه همدم رو بده كه البته اشتباهه ولي بهانه خوبيه عذاب وجدان نداشته باشه

خانما لطفا غرورتونو تو لین مسئله کنار بزارید و اگر شوهرتون پیشنهاد نمیدن و اصلا سمتتون نمیان، شما بر ...

مدتها درگیر افسردگی بعد زایمان بودم و این بی توجهیش باعث میشد سرخورده بشم

الانم که اینطوری شد دیگه چطور میتونم سمتش برم

احساس میکنم بی ارزشم