2777
2789
عنوان

خیانت خیانت خیانت درد بی درمون😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 51 پست
احتمال میدی رابطه جنسیتون کم بوده جای دیگه تامین میشده ؟

من آدمی نبودم نه بیارم میگفت مشگل دارم و فلان

خودمم بخاطر غرورم نمیرفتم سمتش

میگه بمیرم ازین کارها نمیکنم نمیدونم خدا میدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط رفتن ندارم داشتم میرفتم😔 مشاور خوبم نمیشناسم قبلا بابت چیزهای دیگه رفتم به درد نمیخوردن

مشاور چرتو پرت الکی نرو 

یه روانشناس عالی برو خیلی کمکت میکنخ 

هر طور میتونی شرایطشو فراهم کن و برو 

حتما روانشناس عالی باشه 

عزيزم خيانت خيلي وحشتناك تر از اون چيزيه كه آدم فكرشو بكنه

اما نه شما اولين زني هستين نه آخري كه بهش خيانت شده اين همه ها كنار اومدن شما هم يكيش

وقتي انكار ميكنه يعني پشيمونه

شما هم سعي كن با خودت كنار بياي 

آقایون گاهی وقتا ی شیطنت هایی دارن

اگر دوسش داری و میخوای ادامه بدی باش، گذشت کن ، سخته خیلیییی، من شرایط تورو داشتم و میفهمم چی داری میکشی، ولی گذشت کردم

بهش بفهمون که این بارو ندید گرفتی و جبران اش فقط تکرار نشدنه

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
عزيزم خيانت خيلي وحشتناك تر از اون چيزيه كه آدم فكرشو بكنه اما نه شما اولين زني هستين نه آخري كه به ...

نمیتونم حس سکته دارم یهو مثل بمب منفجر میشم 

کشت منو بااین کارش داغونم کرد

فعلا که راهی نداری سعی کن فقط ازش پول بکنی برا خودت جمع کنی پول باشه قدرت هست صبر کن صبر کن تا سر فرصت حالشو بگیری

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
خیلی به خودم میرسم خیلی به روزم... دیگه بیش ازین؟

خب پس مشکل از اونه نه تو.  امشب بشین باهاش حرف بزن. برو دوتا چایی بریز بهش با ارامش بگو بیا میخوایم حرف بزنیم.  ازش بپرس دقیقا مشکل چیه و از کجای این زندگی ناراحت هستی 

یه روانشناس کاربلد برو از راه دور نمیشه چیزی گفت روانشناس اول از زبون هردوتون میشنوه بعد اینجوری نمیشه هیچی گفت فقط برا آرامشت دوتا کتاب اینترنتی سرچ کن زندگی بعد ازخیانت بخون حس خیلی بدیه درکت میکنم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
آقایون گاهی وقتا ی شیطنت هایی دارن اگر دوسش داری و میخوای ادامه بدی باش، گذشت کن ، سخته خیلیییی، من ...

میترسم پررو شه چطور کنار اومدی؟ میشه باز دوستش داشت؟ خیلی سخته

دارم میمیرم