fatisham78 مدیر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11366 عنوان کاش بدونم چه سنی ازدواج میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 25 پست حالا شاید فردا مردم و اصلا ازدواجی در کار نبود ولی خب دلم میخواد بدونم اینهمه مطلب و کتاب و ...میخونم درباره همسرداری و بچه داری بدرد میخوره یا همش کشکع میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️ 1404/08/16 | 01:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11366 ان شاءالله یه مرد خوب بیاد سر راهت😍♥ ان شاءالله عزیزم 💐 میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11366 🥲بانمک گفتی خندم گرفت ولی اینم برام جالب بود خیلی خیلی خوشم اومد که برات مهمه همسر و مادر خوبی باشی ... 💐😘 میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11366 تا عید عروس میشی از کجا میدونید ،؟ میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
alishah66 عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 5387 چرا مگه چی گفتم هیچی خب ولی اون کتاب همشون در حد کتاب میمونن
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11366 خدانکنه . ۱۲۰ ساله بشین هر وقت صلاحتون باشه و خدا بخاد خوشبخت بشین الهی ممنون آخه صلاح و مصلحت دقیقا تا کیبرای همه شد برای من نه میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11366 @ودا کاربر ودای عزیز هر بار تو تاپیکم میبینمت خوشحال میشم خیلی چون همیشه دیدم نظراتت کاملا مفید بوده الان هم لطفاً نظر بده میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
دختر_12 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 28981 سن ازدواج رو به نظرم فقط خدا میدونه خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22096 @ودا کاربر ودای عزیز هر بار تو تاپیکم میبینمت خوشحال میشم خیلی چون همیشه دیدم نظراتت کاملا مفید بو ... عزیزم به نظر من ازدواج ۲۰ درصد شانسیه ۸۰ درصد حاصل تلاش و تصمیم. قبلا این تلاش بیشتر از سمت خانواده بود الان که ازدواج سنتی کمه خودت باید بخوای.گفتی کتاب میخونی؛ با توجه به همونا و موارد دیگه معیارهات رو مشخص کن و براساس اونا دنبال شخص مناسب بگرد و سعی کن باهاش آشنا بشی. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خانومییییییی عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 5840 کاش هیچ وقت هیجان اینجوری مثل اسی نداشتممنم ذوق داشتم ولی شدم طلاقیالبته دور از جون اسیمنم همیشه دوست داشتم از آینده بدونم
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5766 همینکه نمیدونم خدا قراره چه چیزی سر راهم بزاره استرس داره سری قبلی بهش اعتماد کردم و با توکل بهش رفتم جلو نابود شدم اینسری به همه عالم شک دارم درونم مر از شکه