2777
2789
عنوان

این نشونه ها یعنی پسره از من خوشش میادددد آیا🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست
الان پروتر از این حرفا هستن که عشق و علاقه رو‌مخفی نگه دارن . وقتی کس دیگه رو دوست داری رد نگاه و زو ...

چون اگ دوسم دارە ک حتی نگاشم نکنم

از ابرومم می ترسم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من پسرم . بستگی ب شخصیتش داره اگه خجالتیه و درونگراست آره ممکنه علاقه داشته باشه و نتونه بگه من خودم اینجوریم ۷ساله نشده بهش بگم فقط تهش نگاش کردم یا سلام کردم! اما اگه کلا درونگرا و خجالتی نیست باید برای اثبات این حرفات و علاقه داشتنش زمان بگذره و ادامه رفتاراشو ببینی

سلام من پسرم . بستگی ب شخصیتش داره اگه خجالتیه و درونگراست آره ممکنه علاقه داشته باشه و نتونه بگه من ...

۷ سال ؟ چرا با خودت اینکارو میکنی ؟ یه بار بگو نه میگه یا آره میگه مطمئنم روح اشم خبر نداره تو دوسش داری حیف جوونیته شاید پسری که منتظرشه تو باشی ! از کجا معلوم .

۷ سال ؟ چرا با خودت اینکارو میکنی ؟ یه بار بگو نه میگه یا آره میگه مطمئنم روح اشم خبر نداره تو دوسش ...

آره خب من عاشق چهره ش شدم اما برای گفتن اینکه دوستش دارم باید اخلاقشم بفهمم اما اون رو سالی یبار میبینم فقط و حتی شمارشم ندارم بسیار هم خجالتیم  بعدشم نمیدونم از لحاظ  زندگی اون تو خانواده مرفه بوده و من نه... اقتصادم ک اینهمه خرابه  و نمیشه کاری کرد همه اینا باعث شده نشه بهش بگم

آره خب من عاشق چهره ش شدم اما برای گفتن اینکه دوستش دارم باید اخلاقشم بفهمم اما اون رو سالی یبار میب ...

تف به زندگی خلاصه ، ولی درکت میکنم بنظرم از جوونی ایت لذت ببر بخاطر یه نفر خرابش نکن من خودم اینکارو کردم و پشیمونم ، عشق لیاقت میخواد هر کسی شایسته اش نیس