2777
2789
نه 🙂مادر خودمو سعادت نداشتم تا حالا ببینم و نمیدونم کجاس. هر شب باهاش تو خیالم حرف میزنم

الهی بمیرم عزیزم ناراحت شدم 😥

خب دیگه از این بعد دیگه بهش نگو 

رابطتت با پدرت خوبه به اون بگو

الهی بگردم، پس اون کلا فکرش منفیهمنم نامادری دارم،بد جنس و بد ذات نیست ولی هیچ وقتم نمیتونه با من مث ...

من فقط دلم میخواد یبار مادر خودمو ببینم و بغلش کنم. هر چند که مادر خودمم ازم قطعا متنفره 🙂من به تنهایی عادت دارم و همیشه تنهام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه عزیز دلم رابطم با پدرم که خیلی بده همش بهم فحش میده پشت سره هم..

پدر ها کلا نامرد اند ، ذات مردا همینه

بابای من اهل فحش و اینا نبود ولی جایی که باید حامیم می بود نبود،خودش انقدر منو زد که تو ۱۶ سالگی واسه فرار از شرایط ازدواج کردم و خدا بهم رحم کرد که بدبخت نشدم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
پدر ها کلا نامرد اند ، ذات مردا همینهبابای من اهل فحش و اینا نبود ولی جایی که باید حامیم می بود نبود ...

اوم بابای منم منو میزد. جوری که من گریه میکردم اما از زدن من لذت می‌برد 🙂

اما بچه ی خودشو هرگز نزد. من که بچه ی خودش نبودم 🥲دلش هرگز برام نمیسوخت. من راستش کسی نبود باهاش ازدواج کنم مجبور شدم بیام خابگاه. من کسیو ندارم. فقط خودم خودمو دارم.. خاطرات من بدترین کابوس منه. امیدوارم روزی بتونم مادر شم و بهترین مادر برا بچم باشم چون خودم مادر نداشتم. گاهی حس میکنم مادر واقعیم الان یه بچه ی کوچولو داره.. من حس ششمم خوبه. همش حس میکنم مادر واقعیم یه بچه کوچولو داره و چقدر اونو دوستش داره. چن بارم خوابش رو دیدم اما صورتش رو در واقعیت ندیدم 

اوم بابای منم منو میزد. جوری که من گریه میکردم اما از زدن من لذت می‌برد 🙂اما بچه ی خودشو هرگز نزد. ...

الهی دورت بگردم

پس مامان و بابای خودت چی شدند؟

چرا ازشون جدا. شدی؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕