2777
2789
عنوان

چرا اینجور شدم

435 بازدید | 65 پست

بازوم درد میکنه‌ دردش شبیه زمانیه که واکسن میزنیم دلیلش چی میتونه باشه؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

واسکن نزدی؟؟؟

نه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیگیر شمام؟ من اولین باره که تو یکی از تاپیک های آرزو رو شما ریپ زدم

خب منو دیدی ک ریپ زدی دیگه.. 

زیاد هم دیدی... اگ. ببینی تاپیکای تابستونو یزمانی میگفت خاله بهم... تعجبتون چیه اونوقت؟ 

آرزو  خودش منو خوب میشناسه.... از وقتی ک جفتمون باهم اوندیم سایت تقریبا 

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

خب منو دیدی ک ریپ زدی دیگه.. زیاد هم دیدی... اگ. ببینی تاپیکای تابستونو یزمانی میگفت خاله بهم... تعج ...

من همه تاپیکای آرزو رو خوندم و میدونم

خب که چی؟ 

تو دیگه توی همه تاپیکاش هستی و برای همین تعجب کردم

.

من همه تاپیکای آرزو رو خوندم و میدونمخب که چی؟ تو دیگه توی همه تاپیکاش هستی و برای همین تعجب کردم

مشکلی دیدی.. چکارشی..؟  خب به عنوان یه دوست.. دنبالش میکنم.. بده مگه.. 

والا من هم سن مادرشم گمونم.. چرا بهتون فشار اومده رو نمیفهمم.. تا جایی ک بتونم راهنمایش میکنم😐

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

مشکلی دیدی.. چکارشی..؟ خب به عنوان یه دوست.. دنبالش میکنم.. بده مگه.. والا من هم سن مادرشم گمونم.. ...

من چکارشم؟ فک کنم از تو بهش نزدیک تر باشم

مشکلی که دیدم اینه که آخر هر تاپیکش هستی بعدش دیگه کسی چیزی نمیگه تو تاپیکه، این مشکل نیس به نظر خودت؟

به من فشار نیومده، فقط میخوام بفهمم فازت چیه

راهنماییش کن، من که بد آرزو رو نمیخوام

م‍‌ی‍‌شہ‌ نَ‍‌رے سَ‍‌م‍‌تِ‌ کَ‍‌س‍‌ی؟حَ‍‌ت‍‌ی اَگہ‌ مَ‍‌ن نَ‍‌ب‍‌ودَم :)

من چکارشم؟ فک کنم از تو بهش نزدیک تر باشممشکلی که دیدم اینه که آخر هر تاپیکش هستی بعدش دیگه کسی چیزی ...

چه خبرتونه🤦🏻‍♀

سرما نخوردی آرزو جان؟

نه 

ممنونم