2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعاً مادربزرگم اونقدر گناهانش زیاد بود دلم براش میسوزه دلم میخاد بدونم الان کجاست چیکار می‌کنه

خدا رحمتشون کنه

پدربزرگم خیلی آدم خوبی بودن ،خیلی خوب و خیلی با ایمان

یعنی الان عشق  من کجاست منو می‌بینه صدامومیشنوه گریه هاموچی دلتنگیهام 

کاش زنده بود 

تحمل این غم رو ندارم کاش باهم میرفتیم یعنی مرده ها اگاهن

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

خدا رحمتشون کنه عزیزم 🖤 حالشون از ما بهتر حداقل نگرانی آینده رو ندارن

ممنونم عزیزم ،خدا اموات شما رو هم بیامرزه

اونا هم سختی های خودشونو کشیدن🫠

پدربزرگم تو جنگل نگهبان بودن،و خیلی شرایط سختی داشتن 

ارواح مؤمنین در بهشت برزخی هستش و از نوشیدنی ها و غذاهای برزخی میخورن و به دید و بازدید هم میرن و در حال دعا کردن هستن 

براش خیرات بفرستید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

همسرتون بودن؟🥲🥲🥲🥲

ن عاشقش بودم 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

ارواح مؤمنین در بهشت برزخی هستش و از نوشیدنی ها و غذاهای برزخی میخورن و به دید و بازدید هم میرن و در ...

ای کاش فقط بشه حتی یک بار دیگه عزیزانمون رو ببنیم 

یک بار دیگه پدربزرگم مثل همیشه بغلم کنه و بگه عزیزجونم🥲