2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به این نگا نکن اونی که داره بالا بالا ها میپره ایراد بیخودم میزاره شاید تو زیبا باشی ولی اون رودل ...

تا الان هم خیلی وضع خواستگار و پیشنهادات جالب نبوده 

این دیگه تیر آخره ببینیم چی میشه

ریسک کردم که با واقعیت رو به رو بشم احتمالا یارو بیاد ببینه همون جا برگرده و فراررر😂

آشنایی خیلی دور پدربزرگ هامون با هم همسایه و دوست بودن

ظاهر مهمه هست اش . اما دختری که اعتماد به نفس نداره  از جذابیت اش کم می شه . پس دنیا برات تموم نشه حتی اگر تا آخر عمر مجرد بمونی . اگر توی سرنوشت ات  ازدواج باشه حتما بهش می رسی . حالا می خواد قسمت ات این آقا باشه یا دیگری .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
با پسر هم کفو خودت فقط برای آشنایی برو مخصوصا از نظر مالی و فرهنگی صادقانه بهت بگم کسی که از نظر مال ...

حالا معلوم نیست شاید من رد کردم ولی میگم تو بعضی چیزا من‌ سر باشم بهتره نهایتش ببینم نمیشه ادامه نمیدم

تا الان هم خیلی وضع خواستگار و پیشنهادات جالب نبوده این دیگه تیر آخره ببینیم چی میشهریسک کردم که با ...

فکر نمیکنم خیلی اهل بیرون رفتن و ...باشی 

چون کمتر تو دید هستی به طبع خاستگارم کم میشه 

این ربطی به چهرت نداره

ظاهر مهمه هست اش . اما دختری که اعتماد به نفس نداره از جذابیت اش کم می شه . پس دنیا برات تموم نشه ح ...

از نظر احساسی خیلی خودم عادت کردم به اینکه تا آخر قراره مجرد بمونم‌ فقط یه اتمام حجت منطقی میخوام که بگم پروندش بسته شد اصلا سراغش نرم بهتره

ولی به تقدیر هم کمی معتقدم من هم نخوام ازدواج کنم ممکنه پیش بیاد و برعکس تا ببینیم چی میشه

حالا معلوم نیست شاید من رد کردم ولی میگم تو بعضی چیزا من‌ سر باشم بهتره نهایتش ببینم نمیشه ادامه نمی ...

نه 

همیشه فقط مرد بهتر از خودت رو بخواه ( البته حالا نه خیلی زیاد مثلا ۳۰ـ۴۰ درجه بهتر از خودت از هر لحاظ) 

مردی که پول نداشته باشه پولتو میگیره 

مردی که اعتماد به نفس نداشته باشه ، اعتماد به نفست رو میگیره 

و.....

از نظر احساسی خیلی خودم عادت کردم به اینکه تا آخر قراره مجرد بمونم‌ فقط یه اتمام حجت منطقی میخوام که ...

اگر ناامید شدی به همون اندازه ازش دور شدی 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .