2777
2789
نه خدایی رازشون چیه

خب همه کسانی ک تو رابطه هستن ک تن و بدن نمیدن در ازای گوشی یا پول 

بعضی ها هم واقعا روابط سالم دارن 

اونایی ک قصد ازدواج دارن و واقعا همدیگر رو دوست دارن 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

سوزیدی خواستی با حاشیه بکوبیش

نه بخدا  گفتم چی دادی که برات اون خریده

منظورم اون که توفکرته نبود

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همه کسانی ک تو رابطه هستن ک تن و بدن نمیدن در ازای گوشی یا پول بعضی ها هم واقعا روابط سالم دارن ا ...

نه نگفتم تن ولی دیدی بعضیا ماشین می‌خرن برای طرف خوب 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

سوزیدی خواستی با حاشیه بکوبیش

چرا بخوام بخاطر یه گوشی بسوزم برام عجیبه

خداروشکر فک کردم حسودیت شد

نه بخدا

کی قراره بخره مثلا یا پدر یا شوهر یا خود آدم 

حالا بعضیا شانس دارن پارتنر براشون میخره که قضیه اونا متفاوتت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من منظورم تن دادن نبود بچه ها منظورم این بود چی دادی که اون در عوض گوشی داده