2777
2789
عنوان

کسی با رژیم حذف نهار لاغر شده

87 بازدید | 15 پست

چطوریه میشه توضیح بدین که ساعت چند صبحانه بخوریم ساعت چند شام میان وعده چی اگه کسی تجربه کرده اینجا بگین تا بقیه هم استفاده کنن مرسی ✨✨

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

فستینگ بگیر ب جای اون

تو گوگل سزچ کن چجوریه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فستینگ بگیر ب جای اونتو گوگل سزچ کن چجوریه

گرفتم غذا کم میخورم ورزش میکنم باورت نمیشه اضافه کردم 🥲😔

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

بهترین رژیم به توصیه ائمهگول رژیمای آشغال و غربی یا رژیم سختی مثل فستینگو نخورخودم اهل رژیمم که اینو ...

خب عزیزم بیشتر توضیح بده فدات 

کالری شماری کن

گاهی مثلا فکر می‌کنی یه دونه سیب که چاق نمیکنه 

ولی همون یه دونه سیب خیلی بیشتر از یه ظرف غذا چاق کننده است 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
کالری شماری کنگاهی مثلا فکر می‌کنی یه دونه سیب که چاق نمیکنه ولی همون یه دونه سیب خیلی بیشتر از یه ظ ...

من کالری شماری بلدم فستینگ بلدم ولی وزنم پایین نمیاد خیلی استرس دارم فکر کنم برای همینه وگرنه مشکل جسمی ندارم مثل تیروئید 

ساعتشم بستگی به سبک زندگیت داره مثلاً هشت صبحانه میان وعده 11 دومی میان وعده دو شام پنج شش

مرسی گلم چه غذاهایی مصرف کنم نتیجه میگیریم 

من کالری شماری بلدم فستینگ بلدم ولی وزنم پایین نمیاد خیلی استرس دارم فکر کنم برای همینه وگرنه مشکل ج ...

شما استپ وزنی گرفتی 

دو روز پشت سر هم هرچی میتونی غذا بخور 

بعد ده روز قشنگ رژیم بگیر 

دوباره همینجوری ...

اینجوری استپ وزنیت میکشنه و لاغر میشی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
مرسی گلم چه غذاهایی مصرف کنم نتیجه میگیریم

غذاهای مقوی مثل حلیم

با سبزی نون سفید نباشه مثل لواش آب به اندازه پروتئین زیاد مصرف کن تخم مرغ خود مرغ و...

برنج به اندازه در هفته حذف نکن

میوه زیاد

خود غذاهای ایران عالیه برای رژیم سردیجات زیاد نخور

الان صبحانه ارده شیره عالیه

ورزشم من حتما

غذاهای مقوی مثل حلیمبا سبزی نون سفید نباشه مثل لواش آب به اندازه پروتئین زیاد مصرف کن تخم مرغ خود مر ...

مرسی گلم ♥️