2777
2789
به تازگی نامزد کردین؟ یکم طبیعیه چون خلق و خوی متفاوت دارین تا باهم اوکی شین مثل هم شین فرق داره

هنوز نامزدم نکردم فقط جواب مثبت دادم

نگرانم پشیمون شم میگم اگه قرار پشیمون شم همین الان قبل اینکه چیزی اتفاق بیفته تصمیمو عوض کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ثانیه اولی که دیدمش زیر بارون از قیافش و استایلش 

دقیقه اول از شخصیتش که چتر شو گرفت بالا سرم 

ساعت اول از ذهن باهوشش 

ماه اول از پختگیش و اینکه میدونست چی میخواد ( با کسی تو رابطه بود و من نمیدونستم و بهش پیشنهاد دادم،همکار بود ، گفت که اونم خیلی خیلی از من خوشش اومده ولی چون تو رابطس و فهمید منم حس دارم کلا دور شد ازم ) بعد چندین سال دوباره ارتباط گرفتیم و قبل اینکه قرار بذاریم همو ببینیم رابطه رو بستیم رفت یه ماه بعدم ازدواج کردیم 😁

هنوز نامزدم نکردم فقط جواب مثبت دادمنگرانم پشیمون شم میگم اگه قرار پشیمون شم همین الان قبل اینکه چیز ...

از همین دور حست نسبت به تیپ و قیافش و کلا همه چیزش چیه؟

بدت میاد؟

یا بی حسی؟

یا کمی خوشت میاد؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

از همین دور حست نسبت به تیپ و قیافش و کلا همه چیزش چیه؟بدت میاد؟یا بی حسی؟یا کمی خوشت میاد؟

تیپش خوبه بد نیست

اخلاقش عالیه

قیافشم بدک نیست 

بی حسم بهش خیلی خیلی زیاد 

هنوز نامزدم نکردم فقط جواب مثبت دادمنگرانم پشیمون شم میگم اگه قرار پشیمون شم همین الان قبل اینکه چیز ...

اگه اخلاقش خوبه و فکرش باهات جوره خوبه

اگه عقایدتون فرق داره یا اخلاقش جوریه ک فک میکنی بعد ازدواج خوب میشه. اشتباه نکن

ادما بعد ازدواج تغییری نمیکنن همون آدمن فقط اوایل وانمود میکنن تغییر کردن تا نگهت دارن

پول جور میشه خونه و ماشین هم همینطور. منظورم این نیست اگه خونه ماشین نداشت عیب نداره ها. میگم مدل ماشین چی باشه و خونه چه اندازه ای باشه مهم نیس. چون میشه بعدا تغییرش داد ولی اخلاق و ذات خیلی مهم باشه برات

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
همین دیگه خیلی میترسم زیاد هم خودم روانی شدم هم اون هم خانوادم از دستم

دوست من اینجوری ازدواج کرد یه علاقه کوچیکی هم شکل گرفت براش از شانس خوبشم شوهرش مرد خیلی خوبیه ولی دوستم الان اینجوریه که کاش یه ایراد بزرگ داشت بهونه برا جدایی داشتم نمیتونم هروز هروز پیش کسی بخوابم که عاشقش نشدم (عاشق شدن منطق و احساس باهم نه عادت کردن و وابستگی و فلان ) 

اگه اخلاقش خوبه و فکرش باهات جوره خوبهاگه عقایدتون فرق داره یا اخلاقش جوریه ک فک میکنی بعد ازدواج خو ...

از لحاظ اخلاقی خیلی از من سرتر هست 

به شدت عاقل و منطقی 

من‌انتخاب خودش بودم دوسم داشته 

از لحاظ مالی هم اوکیه همه چیز داره 

منم اصلا مادی گرا نیستم 

تیپش و دوست دارم تغییر بدم  اما

اینکه این همه کامله نمیتونم ایراد بگیرم ازش  رو مخمه و اذیتم میکنه  باعث شده تمرکزم و بزارم روی این که چرا بی حسم نسبت بهش

وقتی باهاش حرف میزنم راضیم از همه چی ولی بعدش نهایتا ۶ ساعت بعد حالم خیلی بد میشه در حدی که امروز بهش میگفتم نمیخوام جوابم منفیه