2777
2789
تا قبل از اون دو ماه وقتی بهت ابراز علاقه میکرد چه جوری بود حالت؟

خوب اونم کار بلد بود😂‌ مثلا میدونست از لمس و اینا( با یه فرد غریبه) بدم میاد خیلی جنتلمنانه رفتار میکرد، تو اون دو ماه اول بیشار قرار هامون تو کافه بود 

رفتارایی که ازش میدیدم‌ باعث شده بود ازش خوشم بیاد

شایدم از همون موقع عاشقش شده بودم..

میدونی حس و حال عاشقی کم کم شکل میگیره اول ریشه نازکی داره با هر بادی ممکنه از جا کنده بشه ولی وقتی خوب آبیاری بشه، طوفان هم نمیتونه نابودش کنه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی نگران بودم شدید خیلی زیاد حتی وقتی برام انگشتر آوردن اینقدر حالم بد بود ک مامانم میگف اگ ...

منم حالم خیلی بده امروز راضیم فردا پشیمون 

وقتی بهم ابراز علاقه میکنه خوشم میاد همون لحظه ولی بعدش نمیاد ناراحت میشم

همش میگم نکنه هیچ وقت نتونم دوستش داشته باشم

حست بهش چی بود اون اوایل؟

اول ک همش خجالت میکشیدم. بعد عادت کردم همیشه باشه. بیاد خونمون و ببینمش. یا همش پیام بده زنگ بزنه همش بهونه میگرفتم تا پیام نمیداد گریم می‌گرفت. سنمم کم بود ۱۶ سالم بود🙃 تقریبا ی ماه بعد عقدمون برای ی مشکلی پدرم رفت زندان و وابستگیم بهش زیاد شد. اصن نفهمیدم کی بهش علاقمند شدم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
چه خوب اکلیلی شدمم🥹❤️

🥺🥲🥰😍

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اول ک همش خجالت میکشیدم. بعد عادت کردم همیشه باشه. بیاد خونمون و ببینمش. یا همش پیام بده زنگ بزنه هم ...

چه کیوت بووودی

حالا ببین من اصلا خجالت نمیکشم حتی ۱ درصد اولین بار که بهم گفت دوستم داره خیلی بهم برخورد ولی بعدش  یاد حرفش افتادم خوشم اومد 

یه روز خیلی زیاد پشیمونم مثلا امروز یه جوری گریه میکردم حالم بد بود که قابل توصیف نیست 

ولی از عصر به بعد حالم خوب بود نرمال بود خوشم اومد ازش 

نمیدونم چم شدههه

چه کیوت بووودیحالا ببین من اصلا خجالت نمیکشم حتی ۱ درصد اولین بار که بهم گفت دوستم داره خیلی بهم برخ ...

به تازگی نامزد کردین؟ یکم طبیعیه چون خلق و خوی متفاوت دارین تا باهم اوکی شین مثل هم شین فرق داره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن