2777
2789
عنوان

برادر شوهرم میخواد دوباره ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6044 بازدید | 168 پست

منم اگه نامزدم فوت کنه 

حتی یک هفته بعدش هم میتونم ازدواج کنم 

به نظرم عجیب نیست 

حالا اگه خانومش بود مثلا تا یک سال صبر میکرد

بعد سال بعد ازدواج میکرد 

اما خب نامزد 

هنوز زیر یه سقف نرفتن .

پدربزرگ من ۲۵ سالش بوده که مادربزرگم میمیره الان ۸۳ سالشه تنها زندگی می‌کنه همه مردان اینطوری نیستم ...

اینم خوب نیست ولی طفلیی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما یاد بگیرین عین مردا سنگ دل باشین زود فراموششون بکنین دل رحم نباشین دلسوز نباشین واسشون طلا نف ...

درست میگی منه احمق پول براش قائم میکردم هروقت دستش خالی بود بهش میدادم بعد توی دعوا میگه تو ازم پول میدزدی لعنت به هرچی مرد بی صفته

منم اگه نامزدم فوت کنه حتی یک هفته بعدش هم میتونم ازدواج کنم به نظرم عجیب نیست حالا اگه خانومش بود م ...

واااا این چ حرفیه وابستگی و عشق ایجاد شده که با هم نامزد شدن دیگه ولی خب هر چی زمان بگذره این وابستگی بیشتر میشه یک هفته چیه 

حداقل ۶ ماه صبر میکرد 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

اسی. تاپیکاتو خوندم 

اخر معلوم نشد علت فوتش چی پزشک قانونی نگفت چرا 

خب با لال شدن مگه کسی میمیره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

منم اگه نامزدم فوت کنه حتی یک هفته بعدش هم میتونم ازدواج کنم به نظرم عجیب نیست حالا اگه خانومش بود م ...

قصدم قضاوت این کار برادر شوهرم نبود

بیشتر خودمو گذاشتم جای کسی که فوت شده

به تو هم ربط نداره که نظر ناحق میدی برو بیرون تاپیکو به حاشیه نکشون

تاپیک عمومی میزنی جنبه هر نظری رو داشته باش پخمه .

تو نه شما !

فعلا هم تو از بیکاری برادر شوهر بنده خدارو تو حاشیه میبری 

هر چقدر هم بخوام تو تاپیکت نظر میدم سایت مال بابات نیست 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم