2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم یه روز عروس بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵

عریزم من از ۲۰ سالگی منتظر بودم یه آدم که به دلم بشينه بیاد با هم بریم سر زندگی مون 

الان ۴۰ سالمه هنوز تنهام 

پارسال مامانمو از دست دادم 

از وقتی مامانمو از دست دادم تازه فهمیدم عشق واقعی هر آدمی مادرشه 

و ای کاش 

ای کاش 

ای کاش 

ای کاش 

مامانمو الان داشتم 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

میشه چرا نشهولی خب سرنوشت و تقدیر هر کسی متفاوته یکیو میبینی از ۱۵سالگی خواستگار داره و آخرش ازدواج ...

حالا اوني كه از ١٥ سالگي خواستگار داشت و هيجوره هيچكدومش نشد تا ٣٨ سالگي فعلانم مجرد مونده چ حكمتي داره؟

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
میشی بله حسم گفت میشی

حست راجب من چی میگه

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

معلومه ک میشه شما هنوز سنت کمه گلم 

بیشتر تو اجتماع و ... باش انشالله خوشبخت میشی 

درضمن ازدواج دیر باشه ولی خوشبختت کنه ارزش داره 

من خواهرم توی ۲۷ سالگی نامزد کرد همه میگفتن دیرشده و.....

تازع عاشقانه ازدواج کرد

معلومه ک میشه شما هنوز سنت کمه گلم بیشتر تو اجتماع و ... باش انشالله خوشبخت میشی درضمن ازدواج دیر با ...

کاملا درست میگید

منتهی من چون اصلا خواستگار ندارم نگرانم

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید.