mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 875 عنوان دانشجوی های پزشکی و پیراپزشکی لطفاً جواب بدن 128 بازدید | 10 پست میگن برای این رشته ها بری دانشگاه باید زبان بلد باشی ؟میگن جزوه هاشون انگلیسیه؟درسته ؟ لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی 1404/08/15 | 22:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_عمه_زا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 10573 خواهرم ترم اولی پرستاریه میگه قراره ازمون امتحان زبان بگیرن کلا یاد بگیرین به درد من دانشجوی روانشناسی هم میخوره هم چه برسه به شما ψ ❤️
deniz800 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1165 در این حد هم نیس اما زبان مهمهبه سختی دانشگاهی هم که میخونی بستگی داره
shiriin_banoo عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8402 رفرنسا انکلیسی ان اما هم ترجمه هست هم جزوه و اکثر سوالا از جزوه ست زبان در حد همون دبیرستانم بلد باشین کارتون راه میفته ولی خب برای سرچ توی پایکاه ها خوندن رفرنس های بیشتر و مقالات و .....باید انکلیسی تون رو تقویت کنین
برایهزارمینبتعلیقشده عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 1972 اره ما بعضی از جزوه هامون انگلیسیه ولی نه تا اون حدی که تو گفتیهمون ترم اول هم ازمون آزمون گرفتن تعیین سطح کردن اونایی که قبول نشدن براشون کلاس زبان گذاشتن یه ترم Türk qızı اون آرزوش ۲۰۷ مشکی بود نه قبر مشکی...
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 875 نمیدونم من ک ندیدم شما خودتون پرستارید؟من زبانم صفر صفره لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی
پرستارناز عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 775 شما خودتون پرستارید؟من زبانم صفر صفره عب نداره نگران نباش اره
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 875 خواهرم ترم اولی پرستاریه میگه قراره ازمون امتحان زبان بگیرن کلا یاد بگیرین به درد من دانشجوی روانشنا ... من فعلا پشت کنکورم ولی چون زبانم افتضاحه همه بهم میگن تو دانشگاه به مشکل میخوری اینا و... لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 875 عب نداره نگران نباش اره ی سوال دیگه راضی هستید از شغلتون؟من خیلی درمورد پرستاری بد شنیدم لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی
پرستارناز عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 775 ی سوال دیگه راضی هستید از شغلتون؟من خیلی درمورد پرستاری بد شنیدم بیخود کرده هرکی بد گفتم من میپرستمش ب همه هم گفتم من از اونام که اول با پرستاری ازدواج کردم بعد با ی نفر دیگه ازدواح میکنم