2777
2789
عنوان

بعد از ده سال هنوز به غربت عادت نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 66 پست
کلن مدل آب و هوایی هم متفاوته برات سختهراضیش کن برید شهر خودت برای کار و زندگی

اینجا کار داره باغ داریم خونه زندگی اینجاست اونجا بریم هیچی نداری حتی کارم نداری اونجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۷ ساعت

😭بچم خیلی اذیت می‌کنه دست تنهای دست تنهام از پریودی دارم میمیرم از صبح بغلش کردم سرپا میگردونم جون ندارم دیگ

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
بچه بودم خانوادم گفتن نه راه دوره خودم دیونه شدم کاش لال میشدم. یجوریم هر لحظه فکر میکنم کاش نزدیکم ...

منم ۱۹ ساله بودم اومدم اینجا. ببین اگر می‌تونی بری پیش خانواده زندگی کنی که هیچ. اگر نه روی خودت کار کن تا شرایط رو بپذیری وگرنه اذیت میشی و این مسئله حتی روی روابط با همسر و بچه‌هات هم تاثیر بد می‌ذاره

با دلتنگی چکار میکنی بخدا دارم دیونه میشم نمی‌دونم چرا بدتر میشم بهتر نمیشم مخصوصا وقتی برم مهمونی ب ...

کسایی که وابستن هیچ وقت نمیتونن عادت کنن فقط ادمای خنثی روشون تاثیر نداره

من هر وقت میرم خونه مامانم دعوا و درگیریه بین مامان بابام همینجوری کل زندگی ام استرس دیگ اونو نمی‌کشم واسه همین خیلی حالا که نزدیکم نمیخام برم کلا هم بخاطر شکست های زندگی پیششون شرمنده ام و سرم پایین 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

کدوم کشوری عزیزم؟ منم دورمخیلی سالهدلم‌خیلی میگیره یه وقتایی برای مامانم ، بابام و برادرمدلم واسه ای ...

من ازدواج داخلی کردم 😂 بخدا ۷ ساعت راهه ولی من دارم دق میکنم شما کدوم کشوری؟ حق داری بخدا قبلا نمی‌دونستم اما الان میگم چجوری میتونم مهاجرت کنند واقعا سخته سخت