2777
2789
عنوان

شوهر من چقدر نمک نشناسه بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 36 پست
بابا میدونم ربطی نداره.میخوام بگم اونهمه بدی های خانوادشون نمیبینه.بخدا اگه خانواده من باهام اینطوری ...

اونا هرچقدرم بد بازم خونوادشن.

اینجور آدما نه اونقد خوبن که بتونن دلگرمت کنن نه اونقدری بدن که بشه کنار بزاری شون. فقط باید توانایی نادیده گرفتن را در خودت بالا ببری. 

ببین من الان به مرحله ای رسیدم که جرات ندارن حرفی بزنن بهم. درجا جواب میدم.مشکلم اینه که شوهرم گربه ...

پس محلش نده بزار بگه ،بدرک ،تهش بچه خودتو می‌شناسه مامانشی،از شما تشکر می‌کنه .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لامصبا هر چی خانواده شون بیشتر بهشون بی حرمتی میکنن اینا بیشتر میرن طرفشون

من که نمیرم راحتم.

انقد بره تا باز بیرونش کنن.

فقط برا من زر مفت نزنه.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اونا هرچقدرم بد بازم خونوادشن.اینجور آدما نه اونقد خوبن که بتونن دلگرمت کنن نه اونقدری بدن که بشه کن ...

یعنی انقدر شعورش نمیرسه که زحمت هایی که من کشیدم رو نبینه و زحمتهایی که اونا نکشیدن رو بسازه و بزرگ جلوه بده؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

پس محلش نده بزار بگه ،بدرک ،تهش بچه خودتو می‌شناسه مامانشی،از شما تشکر می‌کنه .

خب تو دلش نگهداره به من نگه.

من به خانوادش آلرژی دارم

این بر اساس علم روزه. بتونی فعالش کنی زندگیت تغییر می کنه.

حقیقتش از مشغله و حوصله ام خارجه

بی خیال... سلامت روان خودت مهم تره.

آره درست میگی.

حتی خانوادش هم نباشن خودش به اندازه کافی رو مخ هست.

الان 4 روز در هفته نمی بینمش یکم آرومم. وگرنه باید مدام دعوامون میشد

آره درست میگی.حتی خانوادش هم نباشن خودش به اندازه کافی رو مخ هست.الان 4 روز در هفته نمی بینمش یکم آر ...

خدا کمکمون کنه. 

سعی کن این چیزا را به خاطر خدا تحمل کنی. 

خدا خیلی بزرگه و مطمئن باش میبینه و جبران میکنه

خدا کمکمون کنه. سعی کن این چیزا را به خاطر خدا تحمل کنی. خدا خیلی بزرگه و مطمئن باش میبینه و جبران م ...

الهی آمین.

تنها امیدم همینه .

امیدوارم خدا مسیر خوشبختی و موفقیت و عاقبت بخیری بچه هامونو همواااارررر کنه به حق صاحب الزمان

بد حرف زدید با همسر بهتر حرف بزنید

اگه شما بودی چی میگفتی؟

اگه شما بودی چی میگفتی؟

میگفتم قطعا حرف زدن تاثیر داره ولی ما با دومی هم خیلی حرف می‌زنیم و من دوست دارم کسی با بچه ام حرف بزنه که به خودم و همسرم ارزش بده اینجوری بچه مون هم ارزش والدین رو متوجه میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

میگفتم قطعا حرف زدن تاثیر داره ولی ما با دومی هم خیلی حرف می‌زنیم و من دوست دارم کسی با بچه ام حرف ب ...

خیلی صبوری خواهرم.

خدا حفظت کنه.

من خیلی اعصابم ضعیفه از دست کاراشون.

یعنی دنیای زحمتارو برای بچه هام میکشم. بعد شوهرم هر وقت میخواد درمورد من صحبت کنه میگه خیلی داد میزنی.

یعنی در نظرش من یک خوبی هم ندارم