2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا زبونشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 67 پست
زیاد اهمیت نده عزیزم ولشون کن ...به پسرت بگو فقط توی جمع خودتون تعریف کنه مردم گوزشونو میبرن سر دلشو ...

بخدا تعریف داد 

منم صدبار بهش گفتم نیازی نیست تعریف بدی نه از بدی بگو نه از خوبی چه دلیلی داره ولی بعضی وقتا انگاری یادش میره 

اونموقع میگن چرا اینقدر دیر به دیر میاین از بس که بدزبونن میترسم برم خونشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبان تلخ کاربرها تو کامنت ها بدتر از مادرشوهرت بود

یسری فحش خوردن و رفتار بی ادبیانه و بی احترامی شدن بهشون عادیه انگار!!! و میگن مگه چی شده؟! چی شده ؟ یه آدم بزرگ به بدترین شکل ممکن جواب یه بچه رو داده.

بخدا تعریف داد منم صدبار بهش گفتم نیازی نیست تعریف بدی نه از بدی بگو نه از خوبی چه دلیلی داره ولی بع ...

تعریف نمیدن،تعریف میکنن😅😅😅

اسی بزرگ شو؛زشته

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بخدا تعریف داد منم صدبار بهش گفتم نیازی نیست تعریف بدی نه از بدی بگو نه از خوبی چه دلیلی داره ولی بع ...

هی خاهر مردم مشکل دارن

تعریف کنی به چیزی میگن نکنی یه ویز دیگ حرف نزنی میگن لاله

سعی کن کمتر رفت و امد کنی رفتی هم زود برگرد خونت

تعریف نمیدن،تعریف میکنن😅😅😅اسی بزرگ شو؛زشته

یالا تعریف بده

نه نمیدم 😃

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بگو پسرم یه تعریف کوتاه آخر غذات بکن کافیه .

تازه اگه بعدش نگن از بس دستپخت مادرش بده یا چیزی درست نمیکنه بچه ذوق میکنه غذای مارو میخوره😀

به نظر شما طبیعیه وقتی بهش میگن نوش جان بیاد مسخره بازی دربیاره؟

وقتی بگی غذا خوشمزه هست ، و بقیه یکی یکی بگن هی نوش جان نوش جان یعنی دارن با بچه شوخی میکنن

بچه هم جواب شوخیشونو داد

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

اسی واقعا بی دغدغه ای خدا هیچ وقت به دلت غصه نذاره اما انقد حساسیت واقعا رو مخه و اطرافیانت رو ازت ذله و خسته میکنه

چن سالته؟امیدوارم زیر ۲۳ ۲۴ باشی بالاتر باشی هیچ جوره تو کتم نمیره😃

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

بگو ازین به بعد میزبان هرکسی هست مستقیم اسم اونو بگه و تشکر کنه.جواب مادرشوهرت خیلی بد و عصبیطور بود

آره عصبیه 

بعد حالا میدونه من ناراحت شدم هی میگه میوه بخور بخدا تپش قلب گرفتم چه اصراریه خب بگن نریم بهتره 

والا میریم سرمیزنیم نیازی به مهمونی دادن نیست 

اصلا من به پسرم میگم نیازی نیست تعریف بدی بعضیا بد برداشت میکنن ولی خودش انگاری دوست داره 

وقتی بگی غذا خوشمزه هست ، و بقیه یکی یکی بگن هی نوش جان نوش جان یعنی دارن با بچه شوخی میکننبچه هم جو ...

آره دقیقا 

اونقدر همه میگفتن نوش جان نوش جان به یه حالت مسخره ای 

میبینم که کاربر مادرزنم که به فحش دادن معروفه اینجا با کاربری دیگه اش معلم اخلاق شده 🤣🤣🤣

خدا خیرت بده استارتر حداقل یه نفر رو هدایت نمودی 

دوستان تحمل کنید خودشو لو میده العان😉

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .