2777
2789
عنوان

بابا آبروی خواهرم برد جلوی داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 48 پست
وقتی بنده خدا چرت میزنه نرین توی او اتاق مجبورین؟؟؟که بهش فحشم بدی و انگ روانی بودن هم بچسبونی بهش ع ...

عزیزم بابام تو پذیرایی میشینه نه تواتاق ، ما بهش اروم میگیم لطفا برو تو اتاق  که چیزی نسه دخترت جلو دامادت خجالت بکشه ، ولی سروصدا میکنه ، بنظرت این فرد نرماله؟؟

قرار نیست همیشه حق با والدین باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار داییم همچین کاری کرد جلوم 

تازه تو بیداری نه خواب

من مونده بودم بخندم یا خودمو به اون راه بزنم که خودش برگشت گفت چند روزه معدم اذیته 

منم گفتم اشکال نداره راحت باش 🥴🥴🥴

یه بار داییم همچین کاری کرد جلوم تازه تو بیداری نه خوابمن مونده بودم بخندم یا خودمو به اون راه بزنم ...

این چیزا تو خانواده ما عادی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بابام روانیه ، کسی بره سمتش سروصدا راه میندازه

من بودم چنان درسی به بابا میدادم که حواسشو جمع کنه آبرو ریزی نکنه 

ببخشید البته ولی من صبرم توی این چیزا کمه 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹