2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک زلیخا کاش بجای مصطفی زمانی🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 73 پست
واقفا بعضی وقتا میگم شاید من عجیبم که نه یوسف پیامبر، نه مختار، نه جومونگ و خیلی از این سریالا رو اص ...

من تاریخی دوست دارم تو خارجی هام دنبال تاریخی میگردم 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

کارگردان میخواست بازیگر یوسف کسی باشه که سابقه بازی از قبل نداشته باشه

همین میگم چرا تو ذهنش این بوده اتفاقا برای همچین نقشی باید یه بازیگر باتجربه می آوردن من حسین یاری هم دوست داشتم چون معصومیت خاصی تو چهرشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا سنش که از لیلابلوکات بیشتر بود چی میگی

نمیدونم به هر حال اون موقع شناخته شده نبود

لیلا بلوکات هم گفته فقط جوانی زلیخا رو میخواسته بازی کنه پیری اش رو آهو خردمند

که اصلا گزینه مناسبی نبودن هیچ کدوم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
من همون بار اول دیدم تمام شد اصلا تلوزیون صدا سیما نمیبینم...

من قبلا شوهرم صداو سیمایی بود من اون یکی

واقعا مشکلمون خیلی شدید بود سر این موضوع 

الان شوهرم اون یکی رو نگاه میکنه من کلا تلویزیون نمیبینم😅😅

همین میگم چرا تو ذهنش این بوده اتفاقا برای همچین نقشی باید یه بازیگر باتجربه می آوردن من حسین یاری ه ...

حسین یاری خوشکل نیست 😐😂

نمیدونم به هر حال اون موقع شناخته شده نبودلیلا بلوکات هم گفته فقط جوانی زلیخا رو میخواسته بازی کنه پ ...

زلیخا فقط با بانو ریاحی میاد و بس

همین میگم چرا تو ذهنش این بوده اتفاقا برای همچین نقشی باید یه بازیگر باتجربه می آوردن من حسین یاری ه ...

چون این نقش خیلی خاصی بوده و روی چهره حضرت یوسف خیلی تاکید هست...زیبایی و معصومیت مهم بوده

زمانی واقعا گریه هاش واقعیه خیلی با احساس بازی کرده

پارسا پیروز فر خیلی یخه چهره اش خوبه ها ولی یخ و بی احساسه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
زلیخا فقط با بانو ریاحی میاد و بس

دقیقا

من تاریخی دوست دارم تو خارجی هام دنبال تاریخی میگردم

آره روحیات متفاوته ولی بنظر من لاید رو به جلو بریم دیگه

یه زمانی یه اتفاقایی افتاده مام خوندیم دونستیم بسه دیگه 

من بچه م بودم همون موقع که تلویزیون کوچیکا بود خیلی ساعت کمی کارتون نشون میداد باور نیکنی هرگز یه کارتونو دوبار ندیدم اصلا نمیتونم الانم همینم مگه ما چقدر عمر داریم برای چیزای تکراری هدر بدیم

چون این نقش خیلی خاصی بوده و روی چهره حضرت یوسف خیلی تاکید هست...زیبایی و معصومیت مهم بودهزمانی واقع ...

آره فقط خوب گریه میکنه 🤣ولی حرف زدنش خیلی مسخرس کاش حداقل دوبلور میذاشتن براش