2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک زلیخا کاش بجای مصطفی زمانی🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 73 پست
آره فقط خوب گریه میکنه 🤣ولی حرف زدنش خیلی مسخرس کاش حداقل دوبلور میذاشتن براش

چه خصومتی داری با زمانی بیچاره بعد این همه سال خخخخخ

من که خیلی دوست دارم بازیش رو....گل درشت بازی نمیکنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره روحیات متفاوته ولی بنظر من لاید رو به جلو بریم دیگهیه زمانی یه اتفاقایی افتاده مام خوندیم دونستی ...

طرز تفکر جالبی داری واقعا اولین باره میبینن یکی اینجوری فکر می‌کنه جالبع  🔥

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

پیروز فر مناسب نبود چهرش معصوم نیصداشم زشته

باور کن اگه نقش بهش میدادن جوری. معصوم میشد خودتم باور نمیکردی چون خیلی بازیگر خوبیه البته یکی از دوستان گفت اون موقع داشته درچشم باد بازی میکرده طبیعتا نمیتونسته بیاد

همین میگم چرا تو ذهنش این بوده اتفاقا برای همچین نقشی باید یه بازیگر باتجربه می آوردن من حسین یاری ه ...

می‌خواسته مخاطب هیچ‌ پیش‌زمینه ای از نقشهای قبلیش نداشته باشه و اولین بارش باشه 

چه خصومتی داری با زمانی بیچاره بعد این همه سال خخخخخمن که خیلی دوست دارم بازیش رو....گل درشت بازی نم ...

اتفاقا خصومت ندارم از شخصیت واقعیش خوشم میاد همینکه با اون موقعیت جوگیر نشد مثل خیلی بازیگرا از خودش درنیومد خیلی برام جالب بود که چراغ خاموش داره جلو میره ولی واقعیتش اینه که بنظرم استعداد بازیگری نداره بنده خدا

اینا شایعات اینستاست

مصاحبه خودشو دیدم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اتفاقا خصومت ندارم از شخصیت واقعیش خوشم میاد همینکه با اون موقعیت جوگیر نشد مثل خیلی بازیگرا از خودش ...

باشه عزیزم بیخیال ۲۰ سال از ساختن از سریال گذشته حرص نخور

اتفاقا خصومت ندارم از شخصیت واقعیش خوشم میاد همینکه با اون موقعیت جوگیر نشد مثل خیلی بازیگرا از خودش ...

مصطفی زمانی کیفیت بازیگریش خیلی بالاست

شما احتمالا شناختی از بازیگری ندارید 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
یعنی میخواستن نقش زلیخارو بدن به بلوکات!!شایدجز اون چندین نفری بوده که فقط تست داده

آره خودش گفت من انتخاب شدم بعد پام شکست حذف شدم!!!

بعد کارگردان تصمیم گرفت یکی رو انتخاب کنه که جوانی و پیری رو بازی کنه!!

دیگه راست و دروه با خودش مصاحبه اش هست سرچ کن تو گوگل