2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک زلیخا کاش بجای مصطفی زمانی🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 73 پست
خدا بیامرزه ماهچره رو مگ اون موقع زنده بود 😐بعدم مصطفی زمانی حالا بدم نیس پیروز فر اصلا ب پسر پاک و ...

زنده که بوده ولی سنش خیلی کم بوده اصلا به این نقش نمیخورده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خدا رحمت کنه ماهچهره رو خیلی ناز بود من مختار به عشق خودش میدیدن

اوهوم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بیامرزه ماهچره رو مگ اون موقع زنده بود 😐بعدم مصطفی زمانی حالا بدم نیس پیروز فر اصلا ب پسر پاک و ...

بله سال 99 فوت شدن سریال بین سال‌های 80 تا 88 فک کنم ساخته شده

یجا نوشته بود حضرت یعقوب و زلیخا از ندیدن یوسف کور شدن . خانواده ی ما از دیدنش

یجا هم نوشته بود یوسف بجای جون کردن پدرش زیدی شو جوون کرد 😂

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

آره زنده بود 

فکر کنم سال ۹۶ فوت کرد 

اتفاقا پیروزفر قیافه خیلی گول زننده ای داره مثبت و آروم 

ولی یه حسی بهم میگه اصلا اینجوری نیست 

واقفا بعضی وقتا میگم شاید من عجیبم که نه یوسف پیامبر، نه مختار، نه جومونگ و خیلی از این سریالا رو اصلا نگا نمیکنم و اصلا دوست ندارم

شوهرم انقدر مختار دیده دیگه حفظه من میرم تو اتاق که صدای تلویزیون نیاد

بابا تو قرن ۲۱ چقدر سریال و موضوعات کپک زده یکم فیلمای روز نگا کنیم بهتر نیس؟؟

یجا نوشته بود حضرت یعقوب و زلیخا از ندیدن یوسف کور شدن . خانواده ی ما از دیدنش

😂😂 وقتی انداختنش چاه دخترم۸ سالشه  اونقدر  اشک ریخت  هر چی میگفتم تو چرا خودتو  هلاک میکنی اخه به خرجش نمیرفت😐😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....