2777
2789
عنوان

هیچوقت نمیتونم مانتو کوتاه بپوشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 64 پست
حالا اونایی ک مانتو کوتاه میپوشن کجای دنیا رو گرفتن؟؟؟باشگاه خب تروپیاده روی تند ک میتونی بری عزیزم

من خودمو میگم لباس هام بهم نمیخوره 

پیاده روی هم مبخوام شروع کنم انشالله درست بشه 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زود وزن کم میکنی

ولی در همین حالت هم میتونی بپوشی، اتفاقا یه سری مانتوهای بلند بد نشون داده میشن وقتی وسط بدن عریض‌تر از بالاتنه و پایین‌تنه باشه

از این مانتوهای کوتاه شومیز مانند بگیر که دقیقا تا جایی که میگی خیلی چاقه بیاد، همراه شلوار بگ یا دمپا 

عزیزم داروهات تموم شه وزنت برمیگرده به حالت قبلمن هم داروی هورمونی مصرف کردم تجربه اش رو دارم

داروهام تموم شده چند ساله استفاده نکردم فقط چند بار تزریق انجام دادم اوناهم هورمونی بودن 

من با برنامه کرفس و مانکن کالری شماری میکنم وزنت ضربدر بیست منهای ۱۰۰ کنورزش هم از نت دانلود کن همه ...

کرفس و مانکن پولی هست درسته ؟

کرفس و مانکن پولی هست درسته ؟

نه ببین با روشی که بهت گفتم کالری روزانت رو حساب کن هرچی میخوری وارد برنامه کن نمیخواد اشتراک بخری دیگه

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
۸۴ ،۸۵ با چی کالری شماری کنم ؟باید وزن کنم؟راستش من موقع غذا خوردن یادم می‌ره ولی بعد غذا عذاب وجدان ...

قدت چنده؟ کالری شمار زیره نصب کن ۱۸۰۰ تا بیشتر نخور فستینگ بگیر روزی چهل دقیقه پیاده روی سه ماهه ۱۵کیلو کم میکنی

انشالله زود وزن کم میکنیولی در همین حالت هم میتونی بپوشی، اتفاقا یه سری مانتوهای بلند بد نشون داده م ...

پوشیدن اصلا بهم نمیاد 

خانم های چاق رو میبینم مانتو کوتاه می‌پوشن خیلی زشته اندامشون بخدا خودم میفهمم اینطوری زشت میشم