گیسوی_آرشام مدیر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 6203 عنوان هیچوقت نمیتونم مانتو کوتاه بپوشم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 64 پست از بس هیکل زشتی دارم چاقم پهلو زیاد دارم نزدیک باسنم خیلی بزرگه بدم میادفعلا نوشابه و شیرینی جات رو تونستم حذف کنم پول باشگاه ندارم 😢خوشحال خانمای خوش هیکل و لاغر اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔 1404/08/15 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 6203 چند سالتهغیر از ساعتای دانشگاه برو ۲۰ دارم مبرم ۲۱ غیر از ساعت دانشگاه بیرون نمیرم 😢 اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
شازده_کوچولو_روباه عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 1886 آخه نمبدونم من تاخالا باشگاه نرفتم نمبدونم میتونم درست انجام بدم یا نه با چه برنامه ای کالری شماری ک ... من با برنامه کرفس و مانکن کالری شماری میکنم وزنت ضربدر بیست منهای ۱۰۰ کنورزش هم از نت دانلود کن همه مدل هست از سخت تا اسون حتی میتونی زومبا دانلود کنینتونستی هم پیاده روی کن شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 6203 من توی لباس فروشی کار میکنم، معمولا هممممه کسایی که لاغرن هیچ لباسی بهشون نمیادبیخیال بابا چه اهمیتی ... یکم تپل اره من چاقم پهلو دارم نمیتونم دکمه اخر شومیز بلندم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 6203 کره بادامزمینی چاق میکنه دیگه نخوردم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
دختر_آرووم عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 6274 ۲۰ دارم مبرم ۲۱ غیر از ساعت دانشگاه بیرون نمیرم 😢 چرا نمیری گلم
دختر_آرووم عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 6274 کره بادامزمینی چاق میکنه به تنهایی چاق میکنه؟ من میخام چاق شم
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 6203 من تو خونه با برنامه که دانلود کردم ورزش میکنم پیاده روی برو من اگه ورزش نکنم رونم خیلی چاقه یعنی با برنامه لاغر شدین؟ اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 6203 سلامت باشی بقیه اش درست میشه خودم و کشتم بدنم همه جاش بی عیب و نقص باشه اینقدر که حساس بودم الان هر ... راستش برای سلامتی ام هست ۲۰ کیلو اضافه وزن خیلیه اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 6203 اها ببین اصلا نگووو ۲۰ کیلو به خدا ادم میشناسم از ۱۲۰کیلو شدن ۵۰ کیلو اینقدر استمرار داشتم تو ورزش ت ... تو ذهنمه برم بالاتر از این وزن عمل اسلبو کنم بیمه پول بده اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
ماه۰۰2 عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 535 راستش برای سلامتی ام هست ۲۰ کیلو اضافه وزن خیلیه میتونی چیزی نیست ورزش مهم تر از همه چیز رژیم غذایی همه چیز از درون تو آغاز میشود
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 6203 حلقه بخربزن وورزش مربوط به شکم پهلوانجام بده حلقه دارم پهلو درد میگیرم میزنم البته قبل عمل قلب میزدم تیر میکشید نمیدونم الانو وای میرم انجام میدم ببینم چی میشه اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 37591 حلقه دارم پهلو درد میگیرم میزنم البته قبل عمل قلب میزدم تیر میکشید نمیدونم الانو وای میرم انجام می ... پس قبلش ازدکترت بپرس توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 6203 کالری شمار کن عالیه من الان ششمین روزم تو همین شش روز انقدر پف بدنم خوابیذه چند کیلویی ۸۴ ،۸۵ با چی کالری شماری کنم ؟باید وزن کنم؟راستش من موقع غذا خوردن یادم میره ولی بعد غذا عذاب وجدان میگیرم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔