2777
2789
عنوان

چند شبه خونه مادر شوهرمم شوهرم توقع داره

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 21 پست
ما شهر دیگه بودیم میومدم خونشون ۱ هفته میموندم خیلی شرایط سختی بود شوهرم خیلی اصرار می‌کرد آخرشم تو ...

تو خونه مادر شوهرت پریود میشدی خجالت نمیکشیدی؟  از پدر شوهرت و اینا 

یا حمام میرفتی لباس زیرتو میخواستی بشوری

من خیلی خجالتی ام

بعد اولین بارنه اومدم اینجا میگم پریود شدم  چیکار کنم بلد نیستم   کاپ قاعدگی استفاده کنم پد بهداشتی ام دردسره و ابروریزی

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
گاهی کاندوم گاهی طبیعی اون طبیعی کار دستم داد خوبیش این بود که زود عروسی گرفتیم و اومدیم خونه خودمون ...

قسمت بوده خوشبخت باشین ایشالا

کوچولوت چند سالشه؟😍

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم ۱۰ سالشه عزیزم

خدا نگهش داره

تو خونه مادر شوهرت پریود میشدی خجالت نمیکشیدی؟ از پدر شوهرت و اینا یا حمام میرفتی لباس زیرتو میخواس ...

حموم رفتنی لباس زیرتو اونجا نشور تو پلاستیک بذار ببر خونه خودتون چون زشته پریودم که قشنگ ۲ تا نوار سرتاسر شورت بذاری هم نم نمیزنه هم راحتی واسه عوض کردنم تو کاغذ میپیچی تو پلاستیک هر وقت رفتی بیرون بنداز کاپم که راحته 

تو خونه مادر شوهرت پریود میشدی خجالت نمیکشیدی؟ از پدر شوهرت و اینا یا حمام میرفتی لباس زیرتو میخواس ...

عزیزم به همسرت بگو برات پلاستیک مشکی بگیره 

هر بار خواستی عوض کنی بنداز تو پلاستیک مشکی بزار تو سطل زباله اگه راحت نیستی بزار تو سطل زباله اتاق همسرت آخر شب همه رو پرت بده 

لباس زیرت رو هم ببر با خودت تو حمام بشور 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم به همسرت بگو برات پلاستیک مشکی بگیره هر بار خواستی عوض کنی بنداز تو پلاستیک مشکی بزار تو سطل ز ...

مرسی  عزیزم