2777
2789

نمیدونم دیگه به چی فکر کنم

دیشب دختر داییم دزدیده شد

صبحی یکی از فامیلامون تو خط شوتی بار پوشاک کشته شد 

فردا امتحان ریاضی دارم

مامان بابامم عین خیالشون نیس دارن آماده میشن برن صحرا طبیعت بهشون میگم براتون مهم نیس این همه اتفاق افتاده میگن نه هرکی مسئول مشگلات خودشه مامانم حتا ی ذره برا دختر داداشش که دزدیده شده ناراحت نشد اونوقت من دیشب تاپیک زدم اینقدر استرس داشتم

داداشمم رفته پلی استیشنی تا ظهر که بره خونه مامانبزرگم

منم تنها تو خونه باید بشینم درس بخونم

تازه جالب ماجرا اینجاس که دوسپسر دختر خاله کوچیکم افتاده زندان نصف شبی زنگ زده گریه میکنه میگ عشقم افتاد زندان 

اینارو کجای دلم بزارم 

دلم میخواد برم ی شهر دور از هر آشنایی و فامیلی دور باشم

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پنج شب پیش کراشم فوت کرد

دارم نابود میشم

باور نمیکنم رفتنشو

امید دارم بلند شه از زیر خاک نمیدونم چرا

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

دختر داییت هم حتما با دوست پسرش رفته تو درستو بخون تو این خانواده نابود نشی گلم

نه عزیزم

فک کنم دیشب تو تاپیکم بودی

فیلم دوربین مداربسته نشون داد این ریزه میزه بود داشت تقلا می‌کرد وای پسره بزور انداختش داخل ماشین

حتا نثل اینکه صاحب مغازه سوپر مارکتی داخل اون کوچه صدای جیغ هم شنید ولی چون تلویزیون روشن بود توجهی نکرد دقیق همون ساعتی که دختره دزدیده شد

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

نه تاپیک دیشبشو دیدم. میگه خواستگارش ک اونم از فامیلاس دزدیدتش

فک کنم شما هم تو تاپیکم بودی 

کجا زندگی میکنی کدوم شهری؟

تقریبا به عقیده کاربران سابت که منو میشناسن تگراس

بهبهان اسلام آباد سنگبری زندگی میکنم

حالا از کجا متوجه شدین دختر داییت دزدیده شده؟ شاید خودش رفته

نه بابا  تاپیک دختر دایی دزدیده شده رو که زدم رو بخون 

متوجه میشی 

منم پنج شب پیش کراشم فوت کرددارم نابود میشمباور نمیکنم رفتنشوامید دارم بلند شه از زیر خاک نمیدونم چر ...

خدا رحمتش کنه

منم پنج شب پیش کراشم فوت کرددارم نابود میشمباور نمیکنم رفتنشوامید دارم بلند شه از زیر خاک نمیدونم چر ...

معروف بوده؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم