2777
2789
عنوان

نمیتونم با قیافم کنار بیام😭😭😭

436 بازدید | 40 پست

هرکاری هم کردم،عمل تزریق کاشت فلان،

ولی تو فیلم و عکسا میبینم صورتم درازه😭

تازه درازِ زشت،دراز خوشگل بود زیاد نمیسوختم،

اخه خدا نه بهم قیافه داد نه شانس،بعدشم یه عده از دور روی پنبه شعار میدن اخلاق مهمه،شانس مهمه 

حالا شما فک کن اخلاقمم تعریفی نداره،

دلمو به چیم خوش کنم😭😭

متنفرم از این حرفا که خودتو دوس داشته باش

ناشکری نکن

دیگرانم تورو همونجودی میبینن که خودت میبینی و از این شعرا

من واقعا حالم بده من ظاهرمو دوس ندارم حالم بده این قیافه رو میبینم میگم خدایا این منم؟؟چرا این شکلیم؟وای خجالت میکشم از تمام کسایی ک منو با این قیافم میبینن تحمل میکنن اه😭😭😭

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

عکس میدی

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چرااینقدرازخودت متنفری این چ حرفی مگه چته!! باباهیچکس کامل نیس وقتی خودت خودتومیکوبی انعکاسشو تودیگران میبینی

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

شاید چون هر عمل ودستکاری کردی.. به نظرخودت زشت دیده میشی 🙄🤷🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

چقد ما آدما ناشکر هستیم

خدا روشکر کن که می بینی. میشنوی .حرف میزنی. راه میری . 

فط یه لحظه فرض کن دور از جونت خدا بهت بینایی نمی‌داد.  بخدا من دور و برم آدمایی دیدم که برای یه لحظه دیدن بچش حاضره دنیاشو بده . 

خانوم بسیار زیبایی میشناسم که درگیره سرطان‌ه.

یه بار بخاطر داشته هامون خدا روشکر کنیم.

تو رو خدا بخاطر زیبایی و زشتی. انقد دنیاتونو سیاه نکنین . 

و

عیب نداره حتی اگه شبیه گوزن هم باشی مهم قلب پاک و اعتماد بنفسه با قیافه میشه کنار اومد مهم ذاته میتونی یه زشت بادجدان باشی و شاد زندگی کنی🌷🌷🌷🌼🌻🌻🌻🌸💐💐💐🌺🌳🌳🌲🌲🪴🪴🌱🌱🌵🌵🌵🌵🌾🌿🍃🍂🍂🍀☘☘

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!