2777
2789
عنوان

خوشکلالطفا بیایین بگین میزTv رو باچی پاک میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست

دستمالی که استفاده میکنی مهم تراز اسپری پاک کنندس. دستمال نانو اصل بگیر. عالی میشه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگه شیشه پاک کن خوب کدومه و همون اسپری چوب کدومه

من هربار یه مارک میگیرم که توی هایپر آف خورده باشه😂😂تابع مارک خاصی نیستم

تمیز شدن زور بازو میخواد ... فرق نمیکنه چه نارکی باشه حالا شوینده ات

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
خدانکنه خوشگلم 😀😀😀 یع دستم شیشه پاکن یه دستم دستمال 😩😩

ووووش ووووش من دیوانه ی بچه م💖

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
من هربار یه مارک میگیرم که توی هایپر آف خورده باشه😂😂تابع مارک خاصی نیستم تمیز شدن زور بازو میخواد ...

خخخ اره اره با اف خیلی موافقم کلا زندگیمون در حول محور این فروشگاه های تخفیفی میگرده

ما  رو اینهمه خوشبختی محاله😆

حالا خدا بهت یکی عین این ویرانگر بده😂😂😂

انشاالله 

الهی آمین یا رب العالمین💚